Τα είπε έξω από τα δόντια η Εύη Βατίδου: «Δεν συμπαθώ ούτε εγώ, ούτε τα παιδιά μου τη σύντροφο του Αλέξη Κούγια»

January 27, 2023

Τα είπε έξω από τα δόντια η Εύη Βατίδου: «Δεν συμπαθώ ούτε εγώ, ούτε τα παιδιά μου τη σύντροφο του Αλέξη Κούγια»


Διαφ.

Την Εύη Βατίδου συνάντησαν σε βραδινή της έξοδο οι δημοσιογράφοι των ψυχαγωγικών εκπομπών. Το πρώην μοντέλο ρωτήθηκε για τη σύντροφο του πρώην συζύγου της, Αλέξη Κούγια, και τόνισε πως δεν τη συμπαθεί καθόλου.Όπως ανέφερε, δεν της έχουν κάνει προξενιό, αλλά παντρεύτηκε από έρωτα. «Όσο μεγαλώνεις οι έρωτες δεν είναι στο πεδίο μας. Δεν έχω πιάσει στη ζωή μου κάποιον που να με κάνει “τάρανδο”», δήλωσε.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στη σύντροφο του Αλέξη Κούγια: «Δεν με ενοχλεί καθόλου. Δεν την συμπαθώ τη συγκεκριμένη καθόλου εγώ προσωπικά, όπως και τα παιδιά μου. Από εκει και πέρα, ο καθένας μπορεί να πάρει τις δικές του αποφάσεις. Δεν τη γνωρίζω. Ο καθένας ό,τι θέλει ας κάνει. Είναι το ίδιο, όταν κι εκείνος δεν συμπαθούσε τους δικούς μου πρώην συντρόφους» είπε η Εύη Βατίδου στις τηλεοπτικές κάμερες.

«Του έχω εκφράσει την αντιπάθειά μου, τι δουλειά έχω εγώ; Δεν με ρωτάει τέτοια πράγματα εμένα», κατέληξε η Εύη Βατίδου.

Σε συνέντευξή του στον Στέφανο Κωνσταντινίδη και τη Super Κατερίνα, ο Αλέξης Κούγιας δήλωσε: «Έχω μια εξαιρετική σύντροφο αρκετό καιρό, η οποία με βοήθησε στο πρόβλημα υγείας, πάρα πολύ και γενικότερα είναι επιπέδου. Ας μην συζητάμε για αυτά. Είναι επιστήμων διακεκριμένη, είναι υποψήφια διδάκτωρ στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Εξαιρετική δικηγόρος. Από τότε που χώρισα, όταν είχα μια σχέση συναισθηματική ή ερωτική, τόνιζα πως δεν υπάρχει περίπτωση να παντρευτούμε ή να κάνουμε παιδί. Το κράτησα και το απολαμβάνω».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: