Γιάννης Απέργης: «Ο Γιάννης Μπέζος ερχόταν στο γύρισμα και μας ρωτούσε αν πληρωθήκαμε και αν φάγαμε»

January 26, 2023

Γιάννης Απέργης: «Ο Γιάννης Μπέζος ερχόταν στο γύρισμα και μας ρωτούσε αν πληρωθήκαμε και αν φάγαμε»«Μπορεί όταν τελειώσει το επεισόδιο και έχει ατάκα, να στην δώσει και να πει κλείστε επάνω του, ποιος άλλος το κάνει αυτό;» συμπλήρωσε (Βίντεο)

Ο Γιάννης Απέργης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» και αναφέρθηκε τόσο στην επαγγελματική συνεργασία του με τον Γιάννη Μπέζο, όσο και στο άγχος που έχει για τον γιο του.Μιλώντας για τη συνεργασία του με τον Γιάννη Μπέζο, ο ηθοποιός επισήμανε:

«Ο κύριος Μπέζος είναι ένας συνεργάτης που θα λείψει, όταν αποφασίσει να σταματήσει. Είναι μια αγκαλιά στα νέα παιδιά. Ερχόταν στο γύρισμα και μας ρωτούσε αν πληρωθήκατε και φάγατε. Μας άλλαξε catering. Είναι προστατευτικός. Σου δίνει τη σκυτάλη, αλλά όταν σου τη δίνει δεν παρατά το χέρι του, πάει μαζί σου μέχρι να σιγουρευτείς ότι την έχεις γραπώσει καλά την ευκαιρία για τη δουλειά. Εννοείται, όπως όλοι οι άνθρωποι, αν δεν είσαι καλός στη δουλειά σου, δεν θα ασχοληθεί. Μπορεί όταν τελειώσει το επεισόδιο κι έχει ατάκα, να στη δώσει και να πει κλείστε επάνω του. Ποιος άλλος το κάνει αυτό;».

Όσον αφορά στην οικογένειά του και στο άγχος που έχει για τον γιο του ο Γιάννης Απέργης αποκάλυψε:

«Μια ατάκα της μάνας μου, που έχω υιοθετήσει είναι το ίδιο χώμα θα μας σκεπάσει όλους. Ζήσε καλά, πες μια καλή κουβέντα, μια καλημέρα. Ναι φυσικά (σ.σ. έχω άγχος μην αντιμετωπίσει ο γιος μου συμπεριφορές λόγω της καταγωγής). Ο γιος μου είναι φίλος μου. Ήμουν από αυτούς, που ήθελε ένα παιδί από πολύ μικρός, αλλά ήξερα τι ευθύνες έχει. Ήμουν σε παράσταση και δεν είδα την πρώτη μέρα που περπάτησε. Θέλω πολύ να υιοθετήσω παιδί και γιατί όχι και δύο και τρία».

 βίντεο

Πηγή:topneagr

Διαβάστε επίσης: