«Θα το ξεκαθαρίσω 1η και τελευταία φορά»: Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη τα λέει… όλα – Η αληθινή σχέση με τον Βασάλο

January 27, 2023

«Θα το ξεκαθαρίσω 1η και τελευταία φορά»: Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη τα λέει… όλα – Η αληθινή σχέση με τον Βασάλο


Διαφ.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη στο περιοδικό Down Town της Κύπρου και στον δημοσιογράφο, Αλέξανδρο Πρίφτη.Η πρώην παίκτρια του Survivor, μεταξύ άλλων, μίλησε για τις φήμες που κυκλοφορούν το τελευταίο διάστημα γύρω από την κατάσταση της σχέσης της με τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

Η εκπομπή Mega Καλημέρα εξασφάλισε ένα μικρό απόσπασμα από την συνέντευξη, το οποίο προβλήθηκε το πρωί της Παρασκευής 27/1.

Αυτή την περίοδο όλοι οι δημοσιογράφοι προσπαθούν να αποσπάσουν μία δήλωσή σου για την αλήθεια της σχέσης σου με τον Κωνσταντίνο Βασάλο. Τι είναι αυτό που σε κάνει να μη θέλεις να μιλήσεις τη δεδομένη στιγμή, ενώ στο παρελθόν ήσουν πολύ άνετη ως προς αυτό;

Το πέρασμα του χρόνου φέρνει συνήθως στους ανθρώπους την ωριμότητα και την αλλαγή, φέρνει την εξέλιξη. Πράγματα που έκανα κάποτε δε σημαίνει ότι θα συνεχίσω να τα κάνω και στο τώρα ή στο μέλλον μου. Οι άνθρωποι αναθεωρούμε. Είναι δικαίωμά μου να μιλώ ή να μη μιλώ για κάτι. Δεν είναι ότι δε θέλω να μοιραστώ με τον κόσμο την αλήθεια μου. Επιλέγω εγώ τι θα μοιραστώ, όταν θα θελήσω να το μοιραστώ.

Βαλαβάνη: «Ο Κωνσταντίνος είναι ένας άνθρωπος που αγαπώ πάρα πολύ κι εκείνος εμένα»

Πολλά τηλεοπτικά πρόσωπα ανέφεραν ρεπορτάζ για «σίγουρο χωρισμό» με τον Κωνσταντίνο και πως μένετε μαζί λόγω των εμπορικών συμφωνιών που έχετε υπογράψει και σας δεσμεύουν. Πώς αισθάνθηκες, όταν τα έμαθες όλα αυτά;

«Κι αν εσύ με σκότωσες, εγώ ακόμα ζω»: Σοκάρει το αποψινό Τούνελ, εμφανίζεται η μάνα της Κικής, 18 χρόνια μετά

Αν είναι δυνατόν! Τα άτομα αυτά, οι «δημοσιογράφοι» αυτοί – τους βάζω σε εισαγωγικά, επειδή έχω υπάρξει δημοσιογράφος και έχω κάνει ρεπορτάζ, διασταυρώνοντας τα πάντα – είπαν πράγματα λες και τα είδαν με τα μάτια τους, λες και τα έζησαν. Κανένας από αυτούς δεν μπήκε ποτέ στο σπίτι μου, δεν με πήρε τηλέφωνο να με ρωτήσει το παραμικρό, παρά βγήκαν και είπαν όσα είπαν!

Θα το ξεκαθαρίσω για πρώτη και τελευταία φορά, γιατί ακούστηκαν και ειπώθηκαν πολλά, που τα θεωρώ μικρότητες: Μόνο εγώ γνωρίζω τι συμβαίνει στο σπίτι μου, κανένας άλλος! Σίγουρα θεώρησαν ότι «βρήκαν θέμα» και κάποια πράγματα – ας μην κοροϊδευόμαστε – γίνονται για τα clicks στα sites και στη συνεχόμενη αναπαραγωγή. Δεν θα μπω στη διαδικασία αντιπαράθεσης ή διάψευσης.

Δεν θέλω να το αναπαράγω. Η θέση μου είναι ξεκάθαρη και σαφής και ας πει ο καθένας ό,τι θέλει από το κεφάλι του. Δεν με αφορούν αυτοί οι άνθρωποι.

Έχουν αλλάξει καθόλου τα συναισθήματά σου απέναντι στον Κωνσταντίνο ή παραμένουν τα ίδια;

Παραμένουν ακριβώς τα ίδια. Ο Κωνσταντίνος είναι ένας άνθρωπος που αγαπώ πάρα πολύ κι εκείνος εμένα. Ούτε τα δικά του απέναντί μου έχουν αλλάξει – και ούτε υπάρχει λόγος να αλλάξουν.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: