Με σκυμμένο κεφάλι, μόνος χωρίς τη Μαρί Σαντάλ: Έγινε θέαμα στην ουρά του αεροδρομίου ο Παύλος Γλύξμπουργκ

January 27, 2023

Με σκυμμένο κεφάλι, μόνος χωρίς τη Μαρί Σαντάλ: Έγινε θέαμα στην ουρά του αεροδρομίου ο Παύλος Γλύξμπουργκ


Διαφ.

Αναχώρησε από την Αθήνα ο γιος του Κωνσταντίνου Γλύξμπουργκ, Παύλος, χωρίς τη σύζυγό του Μαρί Σαντάλ.O Παύλος, ο μεγαλύτερος γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, ήταν ο τελευταίος από την οικογένειά του που είχε μείνει στην Αθήνα, ενώ η Μαρί Σαντάλ και τα παιδιά τους είχαν αναχωρήσει σε διαφορετικές ημερομηνίες για το σπίτι τους στη Νέα Υόρκη.

Αν και οι πληροφορίες ήθελαν τη Μαρί Σαντάλ να έχει μείνει μαζί του στην Αθήνα, αυτό δεν ισχύει.

Ο Παύλος αναχώρησε μόνος του εχθές Πέμπτη από την Ελλάδα για τη Νέα Υόρκη, μετά από σχεδόν ένα μήνα παραμονής στην Αθήνα.

Αν και οι φήμες ήθελαν τον πρωτότοκο γιο του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου να σκέφτεται τη μόνιμη εγκατάσταση στα βόρεια προάστια της Αττικής, αυτό δεν φαίνεται να επιβεβαιώνεται καθώς η οικογένεια έχει ήδη σπίτια σε Νέα Υόρκη και Λονδίνο.

Ο ίδιος επέστρεψε στη Νέα Υόρκη ενώ σε λίγες εβδομάδες θα βρεθεί και πάλι στη χώρα μας για το μνημόσυνο του πατέρα του.

Ο Παύλος αναχώρησε από την Ελλάδα χωρίς τη Μαρί Σαντάλ – Η απευθείας πτήση και οι selfie με τους συνταξιδιώτες του

Ο Παύλος, αναχώρησε με απευθείας απογευματινή πτήση από Αθήνα προς Νέα Υόρκη και επιβάτες τον εντόπισαν στο Διεθνές αεροδρόμιο Newark Liberty στο New Jersey μόνο του, χωρίς τη σύζυγό του Μαρί Σαντάλ ή κάποιο από παιδιά του.

«Κι αν εσύ με σκότωσες, εγώ ακόμα ζω»: Σοκάρει το αποψινό Τούνελ, εμφανίζεται η μάνα της Κικής, 18 χρόνια μετά

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ήταν πολύ ευγενικός, χαμογελαστός και περίμενε στην ουρά όπως όλοι όσοι ταξίδευαν μαζί του. Μάλιστα, ήταν πρόθυμος να βγάλει selfies με κάποιους συνταξιδιώτες του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μέχρι να γίνει το μνημόσυνο των 40 ημερών από τον θάνατο του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου οπότε και θα τον δούμε και πάλι στην Ελλάδα, ο Παύλος θα μοιράζει το χρόνο του ανάμεσα στη Νέα Υόρκη και Λονδίνο όπου βρίσκονται η σύζυγος και τα παιδιά του.

Το μνημόσυνο του τέως στο Τατόι θα γίνει στις 18 Φεβρουαρίου ενώ στις 19 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί το μνημόσυνο στο Λονδίνο. Δεν είναι γνωστό αν όλα τα μέλη της οικογένειας θα ταξιδέψουν και πάλι στην Ελλάδα.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: