«Κι αν εσύ με σκότωσες, εγώ ακόμα ζω»: Σοκάρει το αποψινό Τούνελ, εμφανίζεται η μάνα της Κικής, 18 χρόνια μετά

January 27, 2023

«Κι αν εσύ με σκότωσες, εγώ ακόμα ζω»: Σοκάρει το αποψινό Τούνελ, εμφανίζεται η μάνα της Κικής, 18 χρόνια μετά


Διαφ.

Σήμερα Παρασκευή 27 Ιανουαρίου η Αγγελική Νικολούλη επιστρέφει στις 23:20 με το «Φως στο Τούνελ» στο MEGA και θα ασχοληθεί με την υπόθεση της Κικής Κούσογλου που συγκλόνισε το πανελλήνιο.



Πρόκειται για μια γυναικοκτονία που συνέβη το 2005 στη Βέροια, παγώνοντας όχι μόνο την τοπική κοινωνία αλλά και ολόκληρη την Ελλάδα.

Σήμερα, 18 χρόνια μετά, ο γυναικοκτόνος Δάνος Μουρατίδης παντρεύτηκε και συνεχίζει τη ζωή του στο εξωτερικό. «Μακάρι να μην είναι αλήθεια. Γιατί καταλαβαίνετε πως νιώθω αν μάθω ότι έχει αποφυλακιστεί.

Αρχίζω και τρέμω ολόκληρη και έρχονται όλες οι αναμνήσεις μπροστά μου και ξέρω ότι αυτός έχει καταδικαστεί για 24 χρόνια τα οποία θα πρέπει να κάνει την ποινή του και μετά να βγει», δήλωσε πριν από μερικές ημέρες στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» η μητέρα της Κικής Κούσογλου, Δέσποινα.

Κική Κούσογλου: «Κι αν εσύ με σκότωσες, εγώ ακόμα ζω»

Η Κική Κούσογλου δολοφονήθηκε από τον σύντροφό της, Δάνο Μουρατίδη, στις 10 Απριλίου του 2005 και η υπόθεσή της ανοίγει ξανά απόψε στις 23:20 στο Mega.

Η Κική Κούσογλου ήταν μόλις 20 ετών, όταν τον Απρίλιο του 2005 ο επί πέντε χρόνια σύντροφός της, Δάνος Μουρατίδης, της στέρησε τη ζωή με τα ίδια του τα χέρια.

Διαβάστε επίσης: