Φρικτό τέλος για 19χρονη φοιτήτρια: Την κακοποίησαν, την άφησαν στον δρόμο και τη σκότωσε διερχόμενο Ι.Χ.

January 27, 2023

Φρικτό τέλος για 19χρονη φοιτήτρια: Την κακοποίησαν, την άφησαν στον δρόμο και τη σκότωσε διερχόμενο Ι.Χ.


Διαφ.

«Εφιάλτη» έζησε φοιτήτρια στα χέρια τριών ανδρών, οι οποίοι τη βίασαν και την παράτησαν στην άκρη του δρόμου, όπου τη σκότωσε διερχόμενο ΙΧ.



Η 19χρονη Μάντισον Μπρουκς, φοιτήτρια του Louisiana State University, εξέπνευσε την περασμένη εβδομάδα στο νοσοκομείο του Μπατόν Ρουζ όπου μεταφέρθηκε μετά το χτύπημα του αυτοκινήτου.

φοιτήτρια

Έπειτα από ανθρωποκυνηγητό, στα κρατητήρια της αστυνομίας κατέληξαν ένας 17χρονος, οι 18χρονοι Κέιβον Ουάσινγκτον και Κάσεν Κάρβερ, καθώς και ο 28χρονος Έβερετ Λι.

Οι κατηγορούμενοι συνάντησαν την Μπρουκς στο μπαρ Reggie’s κοντά στο πανεπιστήμιο και την οδήγησαν μεθυσμένη στο αυτοκίνητό τους με τη δικαιολογία ότι θα την πήγαιναν στο σπίτι γιατί δεν μπορούσε να περπατήσει από το πολύ ποτό. Αντί για αυτό όμως, πάρκαραν σε απόμερο μέρος, όπου τη βίασαν.

Οι κατηγορούμενοι υποστήριξαν ότι στη συνέχεια ξέσπασε καβγάς και την κατέβασαν από το αυτοκίνητο σε έναν περιφερειακό δρόμο. Εκεί, στις τρεις τα ξημερώματα στις 15 Ιανουαρίου τη χτύπησε αυτοκίνητο, ο οδηγός του οποίου δεν την είδε μέσα στο σκοτάδι.

φοιτήτρια

Με τον θάνατό της, η 19χρονη προσέφερε ζωή σε άλλους ανθρώπους, καθώς δωρίστηκαν η καρδιά και οι νεφροί της.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: