Ράκος η Νίκη Κάρτσωνα, το μήνυμα του 13χρονου γιου της που τη "λύγισε": "Μη νομίζεις ότι πονάς μόνο εσύ"

January 28, 2023

Ράκος η Νίκη Κάρτσωνα, το μήνυμα του 13χρονου γιου της που τη “λύγισε”: “Μη νομίζεις ότι πονάς μόνο εσύ”


Διαφ.

Μία εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε η Νίκη Κάρτσωνα στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη», που την επισκέφτηκε στο κατάστημα ρούχων της.



Η Νίκη Κάρτσωνα γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Καλαμάτα και από πολύ μικρή ασχολήθηκε με τον πρωταθλητισμό στην ρυθμική γυμναστική μέχρι να την κερδίσει το μόντελινγκ. Υπήρξε ένα από τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα και έκανε πολλές μεγάλες φωτογραφίσεις, με πλήθος εμφανίσεων τόσο στην πασαρέλα όσο και τηλεοπτικά.

Οι εμφανίσεις της Νίκης Κάρτσωνα στο Dancing With the Stars 5 άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις σε κριτική επιτροπή και κοινό.

Σήμερα, το γνωστό μοντέλο και παρουσιάστρια φιλοξενήθηκε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και μεταξύ άλλων μίλησε για την οικογένειά της, την τηλεοπτική απουσία αλλά και τον χαμό του πατέρα της.




 

Σε άσχημη κατάσταση ο πάτερ Αντώνιος, ξεσπά για την οικογένειά του: “Υπάρχουν μέρες που δεν έχουμε να φάμε”

Νίκη Κάρτσωνα: «Το επιχειρείν δεν είναι καθόλου εύκολο»

«Το επιχειρείν δεν είναι καθόλου εύκολο, ειδικά στις μέρες. Είμαι μάνα, σύζυγος και επιχειρηματίας. Αυτή είναι η σωστή σειρά. Με τον σύζυγό μου είμαστε μαζί από το 1995, με τα πάνω μας και τα κάτω μας», αποκάλυψε στην κάμερα η Νίκη Κάρτσωνα.

Η Νίκη Κάρτσωνα αναφέρθηκε στον θάνατο του πατέρα της το 2019. «Όταν έχασα τον πατέρα μου ήταν μία πολύ δύσκολη στιγμή. Όλοι οι άνθρωποι έχουν βιώσει μία απώλεια, μπορούν να καταλάβουν αυτό που λέω. Ήταν ο πρώτος από την οικογένεια που έφυγε. Το ζήσαμε με τις αδελφές μου, ενωθήκαμε πολύ ξανά μεταξύ μας», εξομολογήθηκε το γνωστό μοντέλο.

View this post on Instagram

A post shared by Niki Kartsona (@nikikartsona)

Το συγκινητικό μήνυμα του γιου της

«Θυμάμαι από τον γιο μου, όταν εκείνο το απόγευμα πήγα σπίτι και δε μπορούσα να συνειδητοποιήσω ότι είχε φύγει ο πατέρας μου από τη ζωή, μου έστειλε ένα μήνυμα και μου είπε: “μη νομίζεις ότι πονάς μόνο εσύ, έφυγε ο παππούς μου, έφυγε ο άνθρωπος που όπου ήμασταν ερχόταν”», αποκάλυψε, εμφανώς συγκινημένη.

Σε ό,τι αφορά τη διάκριση στα καλλιστεία το 1995, η Νίκη Κάρτσωνα δήλωσε πως δεν γνωρίζει πώς έφτασε στην τελική 12αδα και τελικά στέφθηκε Μις Φωτογένεια, ενώ παραδέχθηκε ότι ο Πέτρος Κωστόπουλος ήταν εκείνος που την πίστεψε και τη βοήθησε πολύ σε αυτό.

«Όταν με βλέπει ο κόσμος σήμερα με ρωτάει γιατί έφυγα από την τηλεόραση», ανέφερε στη συνέχεια, ενώ τόνισε πως την απασχολεί η εικόνα της στο σημείο που να βλέπει τον εαυτό της και να νιώθει ευτυχισμένη. «Η ευτυχία είναι κατάκτηση. Αυτό λέω και στον γιο μου», σημείωσε κλείνοντας η Νίκη Κάρτσωνα.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: