"Θα είχε σπουδαιότερη καριέρα αν δεν έμπλεκε μαζί μου": Η πασίγνωστη σύζυγος του Αντώνη Αντωνίου & τα 38 χρόνια γάμου

January 28, 2023

“Θα είχε σπουδαιότερη καριέρα αν δεν έμπλεκε μαζί μου”: Η πασίγνωστη σύζυγος του Αντώνη Αντωνίου & τα 38 χρόνια γάμου



Συνέντευξη από κοινού έδωσαν ο Αντώνης Αντωνίου και η Νατάσα Ασίκη, εξηγώντας μεταξύ άλλων πώς συμπορεύονται προσωπικά και επαγγελματικά.



Μιλώντας στην εκπομπή «Στούντιο 4», το ζευγάρι, που είναι 38 ολόκληρα χρόνια μαζί, αναφέρθηκε στο πώς είναι να εργάζονται και οι δύο ως ηθοποιοί.




 

Σε άσχημη κατάσταση ο πάτερ Αντώνιος, ξεσπά για την οικογένειά του: “Υπάρχουν μέρες που δεν έχουμε να φάμε”

Αρχικά, ο Αντώνης Αντωνίου είπε: «Είναι εύκολο για ένα ζευγάρι ηθοποιών να συνυπάρχει. Τόσα ζευγάρια ηθοποιών υπάρχουν. Για εμάς λειτούργησε πολύ καλά. Επειδή το θέατρο έχει αυτή τη γοητεία και αυτή την αίγλη, σε ενώνει. Μπαίνεις μέσα και γοητεύεσαι και είσαι παρέα με τον σύντροφό σου. Παλεύετε για το ίδιο πράγμα. Όλα αυτά σε ενώνουν. Είναι σημαντικό πράγμα το θέατρο, σε συνεπαίρνει, σου ανοίγει δρόμους που δεν τους έχεις φανταστεί και γοητεύεσαι.

Μάλιστα, ο Αντώνης Αντωνίου υπογράμμισε: «Πιστεύω ότι η Νατάσα θα είχε σπουδαιότερη καριέρα αν δεν έμπλεκε μαζί μου. Εγώ ήμουν μια απομονωμένη δράση με το θέατρο, ενώ στη Νατάσα ανοίγονταν μπροστά της τα πάντα».

«Ειδικά όταν ο ένας είναι ήδη φτασμένος και δεν υπάρχει αντιζηλία. Ποιος έγινε πρώτος και ποιος δεύτερος. Υπάρχει και ο θαυμασμός…», πρόσθεσε με τη σειρά της, η Νατάσα Ασίκη.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: