Μαθεύτηκε η αιτία: Γι'αυτό χώρισε ο Χρήστος Μάστορας την Γαρυφαλλιά Καληφώνη, η μεγάλη απόφαση που πήρε εκείνη

January 28, 2023

Μαθεύτηκε η αιτία: Γι’αυτό χώρισε ο Χρήστος Μάστορας την Γαρυφαλλιά Καληφώνη, η μεγάλη απόφαση που πήρε εκείνηΚρίση φαίνεται πως περνάει στη σχέση του με τη Γαρυφαλλιά Καληφώνη ο Χρήστος Μάστορας.Ο δημοφιλής τραγουδιστής και το μοντέλο σκέφτονται να βάλουν οριστικό τέλος στη σχέση τους, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Πρωινό».

Όλα δείχνουν πως ο Χρήστος Μάστορας αποφάσισε να χωρίσει από την Γαρυφαλλιά Καληφώνη μετά από περίπου έναν χρόνο που ήταν ζευγάρι.

Όπως ανέφερε χθες ο δημοσιογράφος Γρηγόρης Μπάκας στο «Πρωινό», ο καλλιτέχνης είναι «ξενερωμένος» με τη σύντροφό του, καθώς κατά τη διάρκεια της εμφάνισής του στο νυχτερινό μαγαζί και όταν κάποιος άνδρας τη προσέγγισε εκείνη δεν έβαλε τα όριά της.

Μάλιστα, το story που ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Γαρυφαλλιά Καληφώνη και κάνει λόγο για «λάθος επιλογές» μάλλον επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ.

Μάλιστα, όπως γράφτηκε στην πρωινή εκπομπή του ANT1, φαίνεται πως η Γαρυφαλλιά Καληφώνη πήρε την απόφαση να μην εμφανιστεί ξανά στο μαγαζί που εμφανίζεται ο Χρήστος Μάστορας με τη Δέσποινα Βανδή. Ο δημοσιογράφος τόνισε πως το ότι χώρισαν δεν σημαίνει ότι δεν θα την ξαναδούμε στο Έναστρον.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: