Κατερίνα Παπουτσάκη: Βγήκε βόλτα με τον γιο της, Μάξιμο, αλλά όλοι πρόσεξαν αυτήν την λεπτομέρεια πάνω της

January 28, 2023

Κατερίνα Παπουτσάκη: Βγήκε βόλτα με τον γιο της, Μάξιμο, αλλά όλοι πρόσεξαν αυτήν την λεπτομέρεια πάνω της


Διαφ.

Tέλος στον γάμο τους αποφάσισαν να βάλουν πριν από λίγους μήνες η Κατερίνα Παπουτσάκη και ο Παναγιώτης Πιλαφάς.



Ο χωρισμός ήρθε λίγο πριν το φθινόπωρο, ενώ το ζευγάρι διατηρεί άριστες σχέσεις για χάρη των δυο παιδιών του, Μάξιμο και Κίμωνα.

Όπως είναι εμφανές, η Κατερίνα Παπουτσάκη διανύει μια περίοδο αλλαγών τόσο στην προσωπική της ζωή όσο και στην επαγγελματική και έτσι προσπαθεί να βρει ξανά τις ισορροπίες της, ενώ απόλυτη προτεραιότητά της αναμφισβήτητα παραμένουν οι γιοι της.

Σε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε στο κέντρο της Αθήνας μαζί με τον γιο της, Μάξιμο.

Η τρυφερή μαμά προσπαθεί να αφιερώνει τον ελεύθερο χρόνο της στα δύο παιδιά της, κάνοντας πράγματα που αγαπούν, περνώντας τον χρόνο τους δημιουργικά αλλά και διασκεδαστικά.

Αυτή τη φορά λοιπόν, η Κατερίνα Παπουτσάκη απόλαυσε την βόλτα της στο κέντρο της πόλης μαζί με τον μεγαλύτερο γιο της, Μάξιμο και όπως θα διαπιστώσεις μητέρα και γιος φαίνεται πως έχουν μια πολύ τρυφερή σχέση.

Δυστυχώς τα είχαμε ξεχάσει: Οχτώ ελληνικά έθιμα πένθους που μας θύμισε ο Παύλος Γλύξμπουργκ

Η Κατερίνα Παπουτσάκη φόρεσε ένα μουντό σύνολο με σκούρο τζιν, μαύρο τοπ και αρβύλες ωστόσο έδωσε χρώμα με το ιδιαίτερο πουλόβερ της.

«Τη ζούμε τη μεταβατική φάση και όλα καλά. Εγώ νομίζω ότι είναι ξεκάθαρος ο δρόμος και πηγαίνουμε προς το φως. Είναι μια χαρά, φωτεινά. Πώς θα μπορούσε να μην είναι ο χωρισμός σαν πένθος. Είναι πολύ σημαντικά αυτά τα πράγματα. Ήταν σχέση ζωής. Δε θα μπορούσε να είναι ο χωρισμός εύκολος σε καμία περίπτωση.

Είναι πράγματα που έπρεπε να γίνουν για να είμαστε όλοι καλύτερα. Δεν με αγχώνει κάτι πολύ. Δεν είναι κάτι που με απασχόλησε σε αυτό το επίπεδο πολύ, θέλω απλά τα παιδιά μου να είναι σε ισορροπία κι αυτό είναι που φροντίζουμε να κάνουμε», είχε δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξη της η Κατερίνα Παπουτσάκη.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: