Το κόλπo για να αλλάξεις την παπλωματοθήκη στο πι και φι -Δεν θα ξαναταλαιπωρηθείς ποτέ

January 27, 2023

Το κόλπo για να αλλάξεις την παπλωματοθήκη στο πι και φι -Δεν θα ξαναταλαιπωρηθείς ποτέO χειμώνας μπήκε για τα καλά και μαζί του ήρθε η βραδινή ψυχρούλα.

 Ο καιρός ακόμα εναλλάσσεται μεταξύ ζέστης και κρύου, ωστόσο οιι νύχτες είναι ήδη αρκετά ψυχρές και χρειάζεται κανείς ένα καλό πανωφόρι για να απολαύσει μια βραδινή βόλτα.

Για τους πιο «κρυουλιάρηδες» από εμάς λοιπόν, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από ένα ζεστό πάπλωμα. Ωστόσο, στο μυαλό των περισσότερων από εμάς, το πάπλωμα συνεπάγεται ταλαιπωρία, καθώς η αλλαγή της παπλωματοθήκης είναι διαχρονικά χαραγμένη στο μυαλό μας ως μια διαδικασία ανυπόφορα «μπελαλίδικη».

Εμείς λοιπόν βρήκαμε το τέλειο hack για να αλλάξατε παπλωματοθήκη εύκολα και γρήγορα, με λίγες απλές κινήσεις και σας υποσχόμαστε πως δε θα ταλαιπωρηθείτε ποτέ ξανά!

Οι οδηγίες βήμα-βήμα:

Βήμα 1: Τοποθετήστε την παπλωματοθήκη πάνω στο κρεβάτι σας, με την ανάποδη πλευρά προς τα έξω.
Βήμα 2: Τοποθετήστε το πάπλωμα πάνω από το κάλυμμα που είναι στραμμένο προς τα έξω.
Βήμα 3: Ξεκινώντας από την κλειστή πλευρά της παπλωματοθήκης, τυλίξτε το κάλυμμα και την παπλωματοθήκη μαζί σαν ρολό μέχρι να φτάσετε στην άλλη άκρη του κρεβατιού.
Βήμα 4: Πιάστε κάθε άκρη του ρολού και κρατώντας το πάπλωμα και την πλευρά του καλύμματος που είναι πιο κοντά σε αυτό, γυρίστε την άλλη πλευρά του καλύμματος προς τα έξω και γύρω από το ρολό- το κάλυμμα θα είναι τώρα με τη δεξιά πλευρά προς τα έξω γύρω από το ρολό.
Βήμα 5: Ξετυλίξτε το “ρολό” και ορίστε – το πάπλωμά σας θα είναι τέλεια τοποθετημένο μέσα στο κάλυμμα.

bovary


Πηγή

Διαβάστε επίσης: