Αυστραλία: Η στιγμή που κεραυνός χτύπησε 8χρονο αγόρι σε παραλία (βίντεο)

January 27, 2023

Αυστραλία: Η στιγμή που κεραυνός χτύπησε 8χρονο αγόρι σε παραλία (βίντεο)Το παιδί νοσηλεύεται σε κρίσιμη αλλά σταθερή καταστάση έχοντας υποστεί εγκαύματα στο στήθος

 Αvατριχίλα προκαλεί το βίντεο με τη στιγμή που ένα αγόρι 8 ετών χτυπήθηκε από κεραυνό σε παραλία της Αυστραλίας.

Στο βίντεο έχει καταγραφεί η στιγμή που ο κεραυνός χτυπάει τον 8χρονο στις 17:30 το απόγευμα της Πέμπτης (ώρα Αυστραλίας) ενώ αυτός βρισκόταν στην παραλία με τους γονείς του.

«Ήταν εντελώς ξαφνικό. Είδα ένα παιδί να πέφτει στο νερό και την οικογένειά του να τρέχει να το σώσει» δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας.

Άλλος αυτόπτης μάρτυρας είπε ότι πρώτα άκουσαν την βροντή και μετά είδαν το τραυματισμένο παιδί να δέχεται τις πρώτες φροντίδες από τους γονείς του.

Μετά το χτύπημα από τον κεραυνό το παιδί μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση.

Όπως δήλωσε ο διασώστης Τέρι Μόροου, σωτήρια για τον 8χρονο, ο οποίος έχει υποστεί εγκαύματα στο στέρνο του, αποδείχθηκε η πρώτη παρέμβαση από τους ναυαγοσώστες.

«Αν και πρόκειται για ένα σπάνιο και ατυχές γεγονός αποτελεί μια υπενθύμιση ότι όταν υπάρχει ηλεκτρική δραστηριότητα θα πρέπει να αποφεύγεται η επαφή με το νερό και το πιο ασφαλές είναι να είμαστε κάπου μέσα» δήλωσε ο Αυστραλός διασώστης.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: