Χρύσπα για τη δουλειά της σε ταβέρνα: «Δεν μπορούσα να τραγουδήσω, έπρεπε να κάπως να τα βγάλω πέρα»

January 28, 2023

Χρύσπα για τη δουλειά της σε ταβέρνα: «Δεν μπορούσα να τραγουδήσω, έπρεπε να κάπως να τα βγάλω πέρα»


Διαφ.

Η Χρύσπα παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Happy Day» και στην δημοσιογράφο, Χριστίνα Κοχλατζή.Η γνωστή τραγουδίστρια μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην επιστροφή της στη μουσική, την επιλογή της να εμφανίζεται σε νυχτερινό κέντρο στην επαρχία αλλά και τις προτάσεις που της έχουν γίνει για την τηλεόραση.

«Χαίρομαι πάρα πολύ που η νέα χρονιά μας έχει βρει ενεργούς στη δουλειά μας, γιατί μας είχε λείψει πολύ η διασκέδαση», ενώ για τις εμφανίσεις της σε νυχτερινό κέντρο στον Βόλο σχολίασε ότι: «Είναι αρχικά επιλογή μου το ότι θέλω να δουλεύω και ότι θέλω να δουλεύω εκεί».

Όταν ρωτήθηκε και για το κατάστημα εστίασης που διατηρούν οι γονείς της στην Αίγινα και στο οποίο εργάζεται κατά καιρούς και η ίδια: «Η ταβέρνα στην Αίγινα είναι οικογενειακή υπόθεση. Το επάγγελμά μου ήταν ανενεργό παντού, οπότε δεν είχα την επιλογή να δουλέψω ως τραγουδίστρια και έπρεπε να βρω έναν τρόπο να βιοποριστώ» ανέφερε.

Σχετικά με τις προτάσεις που τις έχουν γίνει κατά καιρούς για την τηλεόραση, η τραγουδίστρια απάντησε: «Μου έχει γίνει πρόταση για να είμαι σε εκπομπή. Έχω περάσει δοκιμαστικό για την εκπομπή «Μίλα» της Τατιάνας Στεφανίδου». Μου έχουν γίνει κι άλλες αλλά είμαι ακατάλληλη. Αν δεν έχει να κάνει με τη μουσική και με όλα αυτά που γενικά γνωρίζω καλά, δεν έχω τις γνώσεις ούτε το στομάχι να μπω σε έναν νέο χώρο».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: