Ξεσπά η Καρολίνα Καλύβα: «Τι θα κάνει ο Μπο, θα με σκοτώσει;» –Η “πληρωμένη” απάντηση στην Ελευθερία Ελευθερίου

January 29, 2023

Ξεσπά η Καρολίνα Καλύβα: «Τι θα κάνει ο Μπο, θα με σκοτώσει;» –Η “πληρωμένη” απάντηση στην Ελευθερία Ελευθερίου


Διαφ.

Απόσπασμα από τις δηλώσεις της Καρολίνας Καλύβα στην κάμερα του ΣΚΑΪ μετά την επιστροφή της από το Survivor All Star παρουσίασε το Open Weekend.Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης απάντησε για την σχέση της με τον Μπο αλλά και το ειδύλλιο στον Άγιο Δομίνικο με τον Μάριο Πρίαμο.

«Όταν βλέπεις μια αγάπη να ανθίζει, να φτιάχνεται, να δημιουργείται, δεν το αγκαλιάζουν και δεν το θέλουν γιατί μπορεί να είναι και απειλή. Το μόνο μου μέλημα και το έλεγα και στον Μάριο, είναι να το μάθει, όσο πιο γρήγορα γίνεται, ο Μπο. Όταν κάνεις κάτι και είναι αληθινό και από μέσα σου, είσαι έτοιμος να αντιμετωπίσεις τα πάντα», ανέφερε η Καρολίνα Καλύβα.

«Τι θα με σκοτώσει;» απάντησε για τις σχέσεις της με τον τραγουδιστής και πρόσθεσε: «Ο χρόνος τα γιατρεύει όλα, ο χρόνος τα δείχνει όλα», ήταν τα λόγια της Καρολίνας Καλύβα.

«Στην αποχώρησή μου ο Μάριος ήταν πάρα πολύ διακριτικός, είχε μεγάλη ψυχραιμία. Δεν θα σου πω αν μου έδωσε κάτι φεύγοντας αλλά… εσύ τι νομίζεις; Ότι μείναμε έτσι απλά στην τυπικούρα; Χαιρετηθήκαμε και πριν το Συμβούλιο, είπαμε κάποια πράγματα πριν βγω» αποκάλυψε η Καρολίνα.

Τέλος, όσον αφορά την Ελευθερία Ελευθερίου και τη φημολογούμενη σχέση της με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη στην εκτός Survivor ζωή, η Καρολίνα ξεκαθαρίζει: «Δεν είχα ιδέα και δεν με αφορά κιόλας. Είναι κάτι που, αν υφίσταται, ανήκε στο παρελθόν του. Όλα συμβαίνουν στη ζωή, είναι κάτι που συμβαίνει και δεν το κάνω ως αντίποινα».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: