"Έπαθα σοκ όταν μου το ανακοίνωσε": Ο πρώην σύζυγος της Σταυρούλας Χρυσαειδή "σπάει" τη σιωπή του για το διαζύγιο

January 29, 2023

“Έπαθα σοκ όταν μου το ανακοίνωσε”: Ο πρώην σύζυγος της Σταυρούλας Χρυσαειδή “σπάει” τη σιωπή του για το διαζύγιο


Διαφ.

«Σπάει» τη σιωπή του ο Παναγιώτης Τριβιζάς, λίγο μετά τον χωρισμό του από την Σταυρούλα Χρυσαειδή και τα λέει όλα στην εκπομπή «Γεια σου».
Ο γνωστός αθλητής – πρώην σύζυγος της παίκτριας του Survivor All Star παραδέχεται στην κάμερα της εκπομπής και στον Κωνσταντίνο Αρτσίτα πως ο χωρισμός τους ήταν ένα μεγάλο σοκ για τον ίδιο.«Ήταν απόφαση της Σταυρούλας την οποία εγώ την σεβάστηκα. Δεν παντρεύτηκα για να χωρίσω. Ήταν λίγο απότομο γιατί έγινε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Μόλις είχαμε παντρευτεί, είχαμε γυρίσει από το ταξίδι του μέλιτος και όλα γίνανε πάρα πολύ γρήγορα. Ήταν ένα σοκ, όταν μου το ανακοίνωσε», είπε ο Παναγιώτης Τριβυζάς.

Για όσα ακούστηκαν σχετικά με τρίτο πρόσωπο στον γάμο τους: «Όχι, δεν υπήρχε κανένα τρίτο πρόσωπο. Με τσάντισε τόσο πολύ αυτό που απευθύνθηκα κι εγώ στη δικηγόρο της Σταυρούλας και μπήκαν τα πράγματα στη θέση τους. Έχει βγει το διαζύγιο και έχει υπογραφεί και από τις δύο πλευρές», απαντά ο Παναγιώτης Τριβιζάς, ο οποίος ανέφερε πως δεν παρακολουθεί την πρώην σύζυγό του στο Survivor All Star.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: