"Μπορεί να βάφει τα νύχια του, να φοράει γυναικεία μπλούζα": Η Κατερίνα Πεφτίτση ξεκαθαρίζει για τον σύζυγό της

January 29, 2023

“Μπορεί να βάφει τα νύχια του, να φοράει γυναικεία μπλούζα”: Η Κατερίνα Πεφτίτση ξεκαθαρίζει για τον σύζυγό της


Διαφ.

Σε σύμφωνο συμβίωσης προχώρησε η Κατερίνα Πεφτίτση με τον άτομο που είναι ερωτευμένη, λίγο καιρό μετά την πρώτη γνωριμία του ζευγαριού.«Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί ο σύντροφός μου είναι ένα queer άτομο», δήλωσε αποκλειστικά στο TLIFE το plus size model το οποίο δέχτηκε αρκετά αρνητικά σχόλια για τον χαρακτηρισμό «queer».

Το μεσημέρι της Κυριακής 29 Ιανουαρίου η Κατερίνα Πεφτίτση και ο σύντροφός της, μίλησαν στην εκπομπή «Γεια σου» και στη Μαρία Μπακοδήμου.

«Εγώ είμαι πολύ χαρούμενη που έχω σύντροφο που με κάνει ευτυχισμένη. Το τι κάνει στη ζωή του αφορά μόνο εμένα που εγώ τον αποδέχομαι 100%, οι υπόλοιποι θα πρέπει να κοιτούν τον εαυτό τους και να είναι οι ίδιοι ευτυχισμένοι. Να μην κοιτούν τι επιλέγουμε και αν αυτός που επιλέγουμε μπορεί να βάφει τα νύχια του ή να επιλέγει ένα γυναικεία μπλουζάκι», απάντησε η Κατερίνα Πεφτίτση για τα σχόλια που δέχτηκε για τον σύντροφό της.

«Είμαστε πάρα πολύ ερωτευμένοι και είμαστε πάρα πολύ λίγο καιρό μαζί, αλλά περνάμε μαζί την κάθε μέρα. Οπότε είπαμε ας κάνουμε αυτή την… τρέλα και ας πάρουμε αυτή την απόφαση», συμπλήρωσε η Κατερίνα Πεφτίτση, ενώ απάντησε για την καταγωγή του: «Ο σύντροφός μου είναι από το Τελ Αβίβ. Έχω γνωρίσει τους δικούς του, είχαν έρθει όλοι μαζί εδώ τα Χριστούγεννα».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: