Ιερέας ισχυρίζεται ότι πέθανε για λίγα λεπτά και πήγε στην Κόλαση: «Δαίμονες μου έκαναν βασανιστήρια»

January 30, 2023

Ιερέας ισχυρίζεται ότι πέθανε για λίγα λεπτά και πήγε στην Κόλαση: «Δαίμονες μου έκαναν βασανιστήρια»Ένας Ιερέας έπαθε καρδιακή προσβολή κατά τη διάρκεια της οποίας, όπως αργότερα ισχυρίστηκε σε βίντεο, τον επισκέφθηκαν δαίμονες.Ιερέας επισκέφτηκε την κόλαση και βασανίστηκε από δαίμονες: «Μου τραγουδούσαν Don’t Worry Be Happy»

Ιερέας

Ένας ιεροκήρυκας δημοσίευσε ένα βίντεο στο TikTok, όπου ισχυρίζεται ότι επισκέφθηκε την κόλαση όταν έπαθε καρδιακή προσβολή. Λέει ότι βασανίστηκε από δαίμονες τραγουδώντας Rihanna.

Ο πάστορας Gerald Johnson είπε ότι περίμενε να ανέβει στον παράδεισο, επειδή είχε κάνει καλά πράγματα στην ζωή του Όμως αντί γι’ αυτό βρέθηκε να πέφτει στα έγκατα της Γης. Αντηχώντας μέσα από τις πύλες της κόλασης είπε ότι άκουσε δαίμονες να τραγουδούν το «Umbrella» και το «Don’t Worry Be Happy» του Bobby McFerrin.

Εκτός από τα σατανιστικά τραγούδια είπε, ότι είδε έναν άνθρωπο καμένο από την κορυφή ως τα νύχια να περπατάει στα τέσσερα.

Μαρμάρινο τζάκι, αρχαιοελληνικό στιλ, πελώριοι χώροι: Το αριστοκρατικό σπίτι Ευγενίας Μανωλίδου-Άδωνι Γεωργιάδη

«Νόμιζα ότι θα πήγαινα στον παράδεισο, γιατί πίστευα ότι είχα κάνει τόσο καλό σε αυτή τη ζωή και είχα βοηθήσει τόσους πολλούς ανθρώπους», είπε. «Πήγα κυριολεκτικά στο κέντρο της Γης. Εκεί είναι η κόλαση. Αφού μπήκα στα πύρινα βάθη, ήρθα αντιμέτωπος με σκληρές τιμωρίες», συμπλήρωσε ο ιερέας.

«Υπήρχε ένα τμήμα στην Κόλαση όπου έπαιζε μουσική», είπε ο Gerald. «Ήταν η ίδια μουσική που ακούμε και στη Γη. Εκεί κάτω κάθε στίχος σε κάθε τραγούδι είναι για να σε βασανίσει ως προς το γεγονός ότι δεν λάτρεψες τον Θεό μέσω της μουσικής όταν ήσουν στη Γη».

Ο ιερέας είναι πατέρας τριών παιδιών διευθύνει μια εκκλησία με τη σύζυγο του στο Όστιν του Τέξας.

Δείτε το σχετικό video εδώ.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: