"Μου διέλυσε την ψυχή από τον πόνο": Σε άσχημη κατάσταση η Στέλλα Μιζεράκη, το πρόβλημα υγείας & η προειδοποίηση

January 30, 2023

“Μου διέλυσε την ψυχή από τον πόνο”: Σε άσχημη κατάσταση η Στέλλα Μιζεράκη, το πρόβλημα υγείας & η προειδοποίηση


Διαφ.

Τη Στέλλα Μιζεράκη τη γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στον πρώτο κύκλο του Power Of Love. Η γοητευτική ξανθιά με καταγωγή από την Κρήτη, διατηρεί έναν πολύ ενεργό λογαριασμό στο Instagram, ενώ τρέχει και τη δική της επιχείρηση.Μετά από μερικές ημέρες που απείχε από το Instagram, το βράδυ της Κυριακής 29/1, η Στέλλα Μιζεράκη επέστρεψε στον λογαριασμό της για να αποκαλύψει το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπώρησε.

Παράλληλα, εμφανώς δυσαρεστημένη από τη συμπεριφορά του ιατρικού προσωπικού που την περιέθαλψε, η Στέλλα Μιζεράκη “κατήγγειλε” όσο δυσκόλεψαν αντί να βελτιώσουν την κατάσταση της υγείας της.

«Καλησπέρα αγάπες μου, τώρα είμαι κάπως καλύτερα και είμαι σε θέση να μιλήσω γενικότερα. Είναι κάτι απλό αυτό που έπαθα, αλλά πάρα πολύ επώδυνο. Το είχα ξαναπάθει και δεν πίστευα ότι θα ξαναγίνει. Να προσέχετε πάρα πολύ. Αυτό που έπαθα ήταν μία μόλυνση στο χέρι. Μπορείτε να το πάθετε είτε από μανικιούρ, είπε από μία παρανυχίδα… να μπει μέσα ένα μικρόβιο και να σας διαλύσει το είναι και την ψυχή από τον πόνο. Ένα βράδυ πονούσα πάρα πολύ. Πρηζόταν το χέρι μου κι έβαζα πάγο, πονούσα… υπέφερα. Το είχα ξαναπάθει την τελευταία εβδομάδα του Power Of Love», είπε αρχικά η Στέλλα Μιζεράκη.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: