"Η πλειοψηφία σας θεωρεί καραγκιόζηδες. Μη με απειλείτε": Άνευ προηγουμένου ξέσπασμα Λιάγκα για τον τράπερ Light

January 30, 2023

“Η πλειοψηφία σας θεωρεί καραγκιόζηδες. Μη με απειλείτε”: Άνευ προηγουμένου ξέσπασμα Λιάγκα για τον τράπερ Light


Διαφ.

Έξαλλος εμφανίστηκε ο Γιώργος Λιάγκας κατά την διάρκεια της εκπομπής του με τον τράπερ Light. Ο λόγος ήταν ένα βίντεο που ανέβασε ο τράπερ στο Instagram. Σε αυτό ο τράπερ και η παρέα του γυρίζουν ένα βίντεο σε κεντρικό δρόμο της Αθήνας, όταν ένας νεαρός με ποδήλατο πέφτει πάνω τους.



Τότε οι φίλοι του Light τον ξυλοφορτώνουν και μάλιστα, καταγράφουν όλο το σκηνικό σε βίντεο, το οποίο στη συνέχεια το ανέβασαν στο Instagram. Το βίντεο σήκωσε θύελλα αντιδράσεων με αποτέλεσμα ο Light να δώσει συνέχεια για το περιστατικό μέσω κάποιων stories.

Λιάγκας εναντίον Light για το βίντεο που ανέβασε: «Η μισή νεολαία σας θεωρεί καραγκιόζηδες»

Ο Γιώργος Λιάγκας απάντησε στον Light μέσα από την πρωινή του εκπομπή στον AΝΤ1.

«Δεν είναι πουριτανός όποιος δεν του αρέσει το ξύλο. Θέλω να σου πω ότι η μαγκιά είναι να λύνεις ένα θέμα με επιχειρήματα. Αν δεν έχεις και καταφεύγεις στο ξύλο, αυτό για μένα είναι πουριτανισμός, οπισθοδρόμηση και βλακεία» ανέφερε στην αρχή της τοποθέτησής του ο Γιώργος Λιάγκας.

«Είναι ντροπή αυτό το πράγμα να το λέμε. Δεν είναι μοντερνιά το ξύλο. Εδώ η προκλητικότητα έχει να κάνει όχι μόνο με το ότι είναι κ@λόπαιδα αυτά τα παιδιά, έχει να κάνει με το ότι επαίρονται ότι είναι κ@λόπαιδα. Ωραίο μήνυμα δίνουμε» πρόσθεσε σε έντονο τόνο ο παρουσιαστής.

Όλα στο “φως” 2 χρόνια μετά: Στο Ανθρωποκτονιών η υπόθεση της 19χρονης Άρτεμις, κατέρρευσε ο τραγικός πατέρας

«Ευτυχώς υπάρχει μία μειοψηφία της νεολαίας που σας ακολουθεί, η μεγάλη πλειοψηφία σας θεωρεί καραγκιόζηδες, γελοίους σας θεωρεί» τόνισε ο Γιώργος Λιάγκας αμέσως μετά.

«Δηλαδή ξυλοκοπούν ένα παιδί στον δρόμο κι εμείς το βιντεοσκοπούμε και το ανεβάζουμε στο Instagram και όποιος αντιδρά σε αυτό είναι πουριτανός;» σχολίασε από την πλευρά της η Φωτεινή Πετρογιάννη.

Παίρνοντας ξανά τον λόγο, ο Γιώργος Λιάγκας δεν δίστασε να αναφερθεί σε προσωπικό επίπεδο στον Light και στους υπόλοιπους τράπερς, προειδοποιώντας: «Και μη στείλετε ανθρώπους, γιατί το κάνετε. Μη στέλνετε ανθρώπους να με πετυχαίνουν έξω και να με απειλείτε. Δεν σας φοβάμαι. Είναι μόδα τώρα. Σε παίρνουν από 2-3 τράπερς και σου λένε: μεγάλε, κινδυνεύεις από αυτόν».

«Εσείς κινδυνεύετε από το μυαλό που κουβαλάτε. Αυτό δεν είναι μία παραβατική συμπεριφορά; Αν πάλι είναι πλάκα, να βγει να μας το πει ο Light κι εγώ θα είμαι και ο πρώτος που θα ζητήσω συγγνώμη» δήλωσε κλείνοντας το θέμα ο Γιώργος Λιάγκας.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: