Ακομπλεξάριστος ο Γιώργος Μαζωνάκης: "Έπαθε" Αλίκη Βουγιουκλάκη & "ρίχνει" το ίντερνετ με τις ατάκες του

January 31, 2023

Ακομπλεξάριστος ο Γιώργος Μαζωνάκης: “Έπαθε” Αλίκη Βουγιουκλάκη & “ρίχνει” το ίντερνετ με τις ατάκες του


Διαφ.

Μία νέα χιουμοριστική ανάρτηση έκανε ο Γιώργος Μαζωνάκης, στον λογαριασμό του στο Instagram.



Ο τραγουδιστής, γνωστός για την εκκεντρικότητα και την ιδιαίτερη ιδιοσυγκρασία του, μεταμορφώθηκε σε… Αλίκη Βουγιουκλάκη, ντυμένος με παρόμοια ρούχα και φορώντας περούκα και γυαλιά, προκειμένου να μοιάσει στην ηθοποιό.

Ο Μαζωνάκης αναπαρέστησε τη αξέχαστη σταρ στις δηλώσεις της για τη δικαστική της διαμάχη με έναν συνεργάτη της, όταν εκείνος την κατηγόρησε πως έσβησε ένα τσιγάρο στο πρόσωπό του.

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη τότε είχε αθωωθεί και αμέσως μετά την ανακοίνωση της απόφασης είχε κάνει δήλωση, την οποία θα παρακολουθήσετε στο βίντεο που ακολουθεί.

«Δεν έχω να πω τίποτα, μόνο ότι χαίρομαι πάρα πολύ που η υπόθεση αυτή, που τόσο με ταλαιπώρησε, έληξε τόσο καλά για εμένα. Ευχαριστώ», ακούγεται να λέει, αρχικά, η Αλίκη Βουγιουκλάκη και στη συνέχεια ο Γιώργος Μαζωνάκης να επαναλαμβάνει.

Στη λεζάντα της ανάρτησης γράφει: «Το τσιγάρο… πάντα επίκαιρο! Τώρα και τότε… στους κινηματογράφους από τις 32 του Φλεβάρη».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giorgos Mazonakis Official (@georgemazonakis)

Με τον τρόπο αυτό λοιπόν ο Γιώργος Μαζωνάκης θέλησε να καυτηριάσει με διασκεδαστικό τρόπο το πολυσυζητημένο πλέον θέμα του καπνίσματος στους εσωτερικούς χώρους, για το οποίο έγινε πολύς λόγος το τελευταίο διάστημα.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: