Δεν ήταν μόνη της η Ασημίνα: Και 2η παίκτρια με κινητό στο Survivor. Το όνομα "βόμβα" & οι σκέψεις για αποβολή

January 31, 2023

Δεν ήταν μόνη της η Ασημίνα: Και 2η παίκτρια με κινητό στο Survivor. Το όνομα “βόμβα” & οι σκέψεις για αποβολή


Διαφ.

Το Survivor All Star έχει ανάψει φωτιές στους φανατικούς του, ειδικά μετά το τρέιλερ που προβλήθηκε χτες το βράδυ, Δευτέρα (30/01).Σε αυτό, είδαμε τον Νίκο Μπάρτζη να παίρνει τον λόγο στο συμβούλιο και να αποκαλύπτει ότι είδε έναν παίκτη με κινητό.

Αμέσως μετά από αυτή την ατάκα, ο Τάκης Καραγκούνιας σηκώνεται έξαλλος και ζητάει από τον Μπάρτζη να μη μιλάει με γρίφους, αλλά να αποκαλύψει το όνομα αυτού που είδε με κινητό.

Τότε, ο Νίκος δεν δίστασε να αποκαλύψει το όνομα της Ασημίνας Χατζηανδρέου.

Κι ενώ στον Άγιο Δομίνικο γίνονται αυτά, ο Χρήστος Δάντης, όταν ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για το επίμαχο βίντεο, έκανε λόγο για Ιούδες και Καϊάφες.
Την ίδια στιγμή, ο Τριαντάφυλλος, με ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, άφησε να εννοηθεί ότι δεν είναι ένας ο παίκτης που έπεσε σε αυτό το παράπτωμα αλλά περισσότεροι.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έρχονται τις τελευταίες ώρες από τον Άγιο Δομίνικο η Ασημίνα δεν ήταν μόνη της.

Είχε μαζί της την Κατερίνα Δαλάκα.
Το αν είχε κι εκείνη κινητό ή απλά βρέθηκε με την Ασημίνα στο ίδιο μέρος, την ίδια ώρα, είναι κάτι που θα φανεί στην πορεία.
Και έχει μεγάλη σημασία να δούμε πώς θα αντιδράσει η παραγωγή του Survivor All Star και αν και πώς θα τιμωρήσει τους παίκτες που εμπλέκονται στην υπόθεση, έχοντας κάνει «σημαία» ότι τέτοια παραπτώματα δεν συγχωρούνται.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: