Αγοράκι με περιορισμένη όραση βλέπει για 1η φορά τους γονείς του και η αντίδρασή του είναι μοναδική

January 30, 2023

Αγοράκι με περιορισμένη όραση βλέπει για 1η φορά τους γονείς του και η αντίδρασή του είναι μοναδική


Διαφ.

Αγοράκι με περιορισμένη όραση βλέπει για 1η φορά τους γονείς του και η αντίδρασή του είναι μοναδική (Βίντεο)

Jaxon Emberton: Ένα 3χρονο αγοράκι έκανε την πρώτη εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς, όταν ήταν μόλις 11 ημερών. Μάλιστα, ο μικρούλης έχει 5 διαφορετικά καρδιακά προβλήματα και πάσχει από ένα σπάνιο σύνδρομο, το οποίο του είχε στερήσει την όραση του. Πριν από λίγες ημέρες, είδε για πρώτη φορά τους γονείς του και το χαμόγελό του κάνει τον γύρο του διαδικτύου.Jaxon Emberton: Είδε για πρώτη φορά τους γονείς του

Οι γονείς του 3χρονου αγοριού, δημοσίευσαν ένα βίντεο στο Tik Tok. Στην περιγραφή του βίντεο γράφει: «Το όνομά μου είναι Jaxon. Έχω σύνδρομο DiGeorge και έχω κάνει 2 χειρουργικές επεμβάσεις ανοιχτής καρδιάς». Οι γονείς του μέχρι πρότινος, δεν είχαν καταλάβει ότι ο μικρός δεν βλέπει.

Στο βιντεάκι φαίνεται ο 3χρονος Jaxon, ο οποίος βλέπει για πρώτη φορά τους γονείς του. Αρχικά, φαίνεται κάπως μπερδεμένος, όμως λίγο αργότερα αντικρίζει τους γονείς του και χαμογελάει Η αντίδρασή του έγινε viral και συγκέντρωσε πάνω από 550.000 προβολές.

 

Ο πατέρας του μικρού δήλωσε: «Μόλις του φορέσαμε τα γυαλιά, ήταν μια από τις πιο εκπληκτικές στιγμές. Το να βλέπεις το πρόσωπό του να φωτίζεται επειδή έβλεπε για πρώτη φορά ήταν ό,τι καλύτερο.»

Ο 3χρονος Jaxon έχει περάσει τις πρώτες 255 ημέρες της ζωής του στο νοσοκομείο, ενώ έχει υποβληθεί σε δύο χειρουργικές επεμβάσεις και τον περιμένουν τουλάχιστον δύο ακόμη.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

 

Πηγή: mirror.co.uk/enimerotiko

Διαβάστε επίσης: