Ευτυχισμένος ο άνθρωπος που θέλει να μεταμορφωθεί σε εξωγήινο αφού η μητέρα του αποδέχθηκε την επιλογή του (vid)

January 30, 2023
Ανακουφισμένος φαίνεται να είναι ο «Μαύρος εξωγήινος» αφού η μητέρα του δεν φαίνεται να έχει κάποιο θέμα με την ακραία εμφάνιση του και δείχνει να το αποδέχεται( ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)

Αν δείτε μια τεράστια μαύρη φιγούρα να περιπλανιέται στο Παρίσι την επόμενη φορά που θα βρεθείτε εκεί, μην πανικοβληθείτε. Δεν είναι ο Πόλεμος των Κόσμων που ζωντανεύει. Είναι ο Anthony Loffredo, ένας άνδρας σε αποστολή να μεταμορφωθεί σε «μαύρο εξωγήινο».


Διαφ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BŁλ₡ƙ λŁłE₦ PƦØJE₡₸ EVØŁU₸łØ₦ (@the_black_alien_project)


Ο Loffredo έχει υποβληθεί σε μια σειρά από σωματικές τροποποιήσεις, όπως τατουάζ σε όλο το σώμα, σκουλαρίκια μεγάλης κλίμακας, βαφή των δοντιών του και ακρωτηριασμό για ένα σχέδιο εξέλιξης που λέει ότι είναι μια προσπάθεια να γίνει λιγότερο άνθρωπος και περισσότερο εξωγήινος.

Λέει ότι το ταξίδι της εξέλιξής του ξεκίνησε όταν ήταν 27 ετών και τον βοηθά να κατανοήσει τη ζωή και τον κάνει να νιώθει περισσότερο ο εαυτός του. Παρά την ακραία μεταμόρφωση, αποκαλύπτει ότι η μητέρα του υποστηρίζει το εξελικτικό του έργο. «Υπάρχουν άνθρωποι που είναι ανοιχτόμυαλοι και υπάρχουν άνθρωποι που είναι στενόμυαλοι. Έτσι θα είναι για όλη την ανθρωπότητα… Δεν μπορώ να τους κάνω όλους να είναι ανοιχτοί σε όλα».

Πολλές από τις τροποποιήσεις και τις χειρουργικές επεμβάσεις του σώματός του απαγορεύονται στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ. Οι πιο έντονες τροποποιήσεις του περιλαμβάνουν την αφαίρεση των δακτύλων του, της μύτης και του άνω χείλους του.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: