"Μπορεί να μην ήταν δικό μου": Ο Δασκαλάκης "πάγωσε" το δικαστήριο & έδωσε τη χαριστική βολή στην Πισπιρίγκου

January 31, 2023

“Μπορεί να μην ήταν δικό μου”: Ο Δασκαλάκης “πάγωσε” το δικαστήριο & έδωσε τη χαριστική βολή στην Πισπιρίγκου


Διαφ.

Αντιδράσεις στην 34χρονη Ρούλα Πισπιρίγκου προκάλεσε ο Μάνος Δασκαλάκης, περιγράφοντας τον γάμο και τις εξωσυζυγικές σχέσεις του ζευγαριού.Ξεκίνησε η δίκη για τον θάνατο της Τζωρτζίνας από την Πάτρα, για τη δολοφονία της οποίας κατηγορείται η μητέρα της, Ρούλα Πισπιρίγκου.

Πρώτος μάρτυρας κατηγορίας ο Μάνος Δασκαλάκης, που μίλησε για τη σχέση του με την κατηγορούμενη και τους θανάτους των παιδιών. Μάλιστα, μίλησε και για μια τέταρτη εγκυμοσύνη της συζύγου, λέγοντας πως “Μπορεί το τέταρτο παιδί να μην ήταν δικό μου“…

Όπως αναφέρει το Star, ο Μάνος Δασκαλάκης, εμφανώς ταραγμένος και συγκινημένος, ξεκίνησε την κατάθεσή του περιγράφοντας τη γνωριμία και τη σχέση του με την κατηγορούμενη, την οποία καθ’ όλη τη διάρκεια της κατάθεσής του, δεν αποκάλεσε καθόλου με το όνομά της.

Η γνωριμία του Μάνου Δασκαλάκη και της Ρούλας Πισπιρίγκου και οι εξωσυζυγικές σχέσεις

Στη συνέχεια, περιέγραψε όσα άλλαξαν όταν ανακάλυψε την εξωσυζυγική σχέση της κατηγορούμενης και έφυγε από το σπίτι. Όπως είπε, μετά τον θάνατο της Ίριδας, η κατηγορούμενη του ζήτησε να μείνει σπίτι για εκείνη.Της είπα αυτό δεν μπορεί να γίνει. Tης το ξεκαθάρισα και ξαναέφυγα από το σπίτι.
Στις 6 Απριλίου δέχομαι ένα μήνυμα που λέει “να προσέχεις το παιδί, σε αγαπώ πολύ“. Ενημερώνω τους συγγενείς γιατί πήγε το μυαλό μου ότι έχει αυτοκτονήσει. Μετά από ώρες μαθαίνω ήταν κλεισμένη σε ξενοδοχείο. Το παιδί το άφησε στη μητέρα της. Την επόμενη μέρα είχαμε ραντεβού για διαζύγιο”, περιέγραψε ο Μάνος Δασκαλάκης.

Έξαλλος ο Γιάννης Καλλιάνος “καρφώνει” τους “συναδέλφους” του: “Μούφα ολκής ο χιονιάς. Αυτή είναι η αλήθεια”

“Σαν μάνα των παιδιών μου όφειλα να τη στηρίξω σε όλο αυτό. Δε μου είχε δώσει το παραμικρό δικαίωμα, έχοντας μάλιστα και μια ιατροδικαστική με ηπατική ανεπάρκεια και αγενεσία φλεβοκόμβου“, κατέθεσε ο πατέρας των τριών παιδιών.

Ο Μάνος Δασκαλάκης αναφέρθηκε και στη δική του απιστία το 2018, την οποία περιέγραψε ως δικό του λάθος, κάτι που προκάλεσε την αντίδραση της κατηγορούμενης Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία κούνησε, χαμογελώντας, το κεφάλι της.
“Με δέχτηκε πίσω και εγώ της είπα ότι αν εκείνη κάνει το ίδιο, εγώ δεν θα το δεχτώ και δεν θα τη συγχωρέσω. Το 2019 έμαθα για σχέση με ένα άτομο γνωστό μου“, κατέθεσε.

Ο πατέρας των τριών παιδιών μίλησε και για την τέταρτη εγκυμοσύνη της κατηγορούμενης. Όπως είπε, πιστεύει ότι το παιδί μπορεί να μην ήταν δικό του. Η τοποθέτηση αυτή εκνεύρισε την κατηγορούμενη, που κοίταξε αγανακτισμένη τον δικηγόρο της.
Ο διάλογος του Μάνου Δασκαλάκη με την εισαγγελέα:

Μάνος Δασκαλάκης: Για το τέταρτο παιδί δεν γνωρίζω αν ήταν δικό μου… Η Ρούλα συνευρέθηκε στις 4 Μαρτίου 2021 με τον άλλον και εγώ γύρισα λίγες μέρες μετά.

Εισαγγελέας: Υπάρχει περίπτωση να μην ήταν δικό σου το παιδί. Άμα τα βάλουμε κάτω…

Δασκαλάκης: Υπάρχει περίπτωση να ήταν και υπάρχει περίπτωση να μην ήταν…


Πηγή

Διαβάστε επίσης: