«Πώς έγινες έτσι;»: Σε άσχημη κατάσταση η Έλενα Τσαγκρινού, το καινούργιο πρόσωπο και τα αρνητικά σχόλια

February 1, 2023

«Πώς έγινες έτσι;»: Σε άσχημη κατάσταση η Έλενα Τσαγκρινού, το καινούργιο πρόσωπο και τα αρνητικά σχόλια


Διαφ.

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Γεια Σου» παραχώρησε η Έλενα Τσαγκρινού.Η νεαρή τραγουδίστρια μίλησε στον δημοσιογράφο Ισίδωρο Φίκαρη και αναφέρθηκε στη νέα της σχέση, στα σχόλια που δέχεται για τις αλλαγές στην εμφάνισή της, ενώ απάντησε και για τις επαφές που διατηρεί με τον πρώην σύντροφό της, Mike.

«Φτιάξαμε το αγόρι μου, τον DJ Stephan, ένα στούντιο ηχογράφησης για όλους, για όποιον θέλει να κάνει μουσική. Ήταν κεραυνοβόλος ο έρωτας και υπάρχει ακόμα. Δεν έχει γίνει πρόταση γάμου αλλά μου είπε ότι μπορεί να έρθει καμιά μέρα και να μου φέρει δαχτυλίδι στη σκηνή. Δεν το φαντάζομαι να είμαι παντρεμένη αλλά η συγκατοίκηση και ένα παιδάκι στο μέλλον τα έχω στο μυαλό μου» δήλωσε η Έλενα Τσαγκρινού.

Για τον τον πρώην σύντροφό της, Mike η τραγουδίστρια ανέφερε: «Δεν μιλάμε καθόλου με τον Mike. Ελπίζω να είναι καλά».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η Έλενα Τσαγκρινού αναφέρθηκε και στα αρνητικά σχόλια που δέχεται στα social media, όσον αφορά τις αλλαγές που έχει κάνει στην εξωτερική της εμφάνιση. Ποιο είναι το πιο ακραίο σχόλιο που έχει διαβάσει;

«Σίγουρα για την εμφάνισή μου, για τις υπερβολές που θεωρεί ο καθένας ότι μπορεί να κάνει ένας άνθρωπος, είτε στο αν έχει βάλει υαλουρονικό στα χείλη, είτε στο αν έχει μακριά μαλλιά. Μπορεί να μου πουν ας πούμε: πριν ήσουν διαφορετική, πώς έγινες έτσι;» αποκάλυψε η τραγουδίστρια και συμπλήρωσε: «Εννοείται ότι έχω κάνει πράγματα επάνω μου και δεν είμαι καθόλου αρνητική σε αυτό. Όποιος θέλει ας το κάνει».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: