Τον σκότωσαν τα καψώνια: Νεκρός 19χρονος φοιτητής, είχε τον πιο απάνθρωπο θάνατο μέσα στη φοιτητική εστία

February 2, 2023

Τον σκότωσαν τα καψώνια: Νεκρός 19χρονος φοιτητής, είχε τον πιο απάνθρωπο θάνατο μέσα στη φοιτητική εστία


Διαφ.

Θλίψη στο Washington State University των Ηνωμένων Πολιτειών στο άκουσμα της είδησης ότι Ο 19χρονος φοιτητής Luke Morgan Tyler βρέθηκε νεκρός στο δωμάτιό του,στη φοιτητική εστία βυθίζοντας στη θλίψη τους οικείους και τους φίλους του. Ενώ φήμες κάνουν αναφορά για απάνθρωπα καψόνια στην αδελφότητα.

Νεκρός 19χρονος φοιτητής

Ο Luke Morgan Tyler βρέθηκε νεκρός από τις αρχές και έπειτα από ανώνυμο τηλεφώνημα στις 22 Ιανουαρίου γύρω στη μιάμιση το μεσημέρι.

Όλοι ζητούν απαντήσεις για τον χαμό του 19χρονου Luke Morgan Tyler. Και ψάχνουν τα ακριβή αίτια του θανάτου του. Οι κοντινοί του άνθρωποι απαιτούν να ερευνηθεί η αδελφότητα Theta Chi

καθώς όπως ισχυρίζονται κάνουν αναφορά για υπερβολικά και απάνθρωπα καψόνια λίγο στιγμές πριν από τον θάνατό του.

«Ο θάνατός του ακολούθησε άμεσα μια μακρά και σκληρή διαδικασία που επέτρεψε η αδελφότητα Theta Chi», αναφέρεται στο αίτημα για την έρευνα.

Αίτημα για έρευνα στην αδελφότητα.

Κάνουν λόγο για σκληρά και απάνθρωπα καψόνια. Ο 19χρονος φοιτητής Luke Morgan Tyler, όπως και αρκετοί άλλοι,

αναγκάστηκε να κάνει πράγματα που δεν θα έπρεπε ποτέ κανείς να αναγκαστεί να κάνει. Και αυτό ήταν που οδήγησε, όπως υποστηρίζουν,

στο θάνατό του. Τέτοιου είδους καψόνια όπως και γενικότερα καψόνια θα πρέπει να απαγορευτούν παγκοσμίως και να αποτελέσουν ποινικό αδίκημα.

Ψήφισμα για να κλείσει  η αδελφότητα που φέρεται να προκάλεσε στον θάνατο.

Ο Trevor Michalski, διοργάνωσε το ψήφισμα, στο οποίο απαιτεί να κλείσει άμεσα και γίνει έρευνα σχετικά με την αδελφότητα Theta Chi. Μέχρι το βράδυ της Κυριακής περισσότεροι από 9.000 άνθρωποι είχαν υπογράψει το συγκεκριμένο ψήφισμα.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: