Ζέτα Μισόκαλου: Η πραγματική σχέση με την κόρη της Ελένη Μενεγάκη, η μεγάλη διαφορά τους και μία αποκάλυψη

February 2, 2023

Ζέτα Μισόκαλου: Η πραγματική σχέση με την κόρη της Ελένη Μενεγάκη, η μεγάλη διαφορά τους και μία αποκάλυψη


Διαφ.

Τα γενέθλιά της είχε την Τετάρτη 1η Φεβρουαρίου η Ζέτα Μισόκαλου, η μαμά της Ελένης Μενεγάκη και η παρουσιάστρια της ευχήθηκε και στον αέρα της εκπομπής της στο Mega.Ζέτα και Ελένη: Μαμά και κόρη είναι αυτοκόλλητες

Μαμά και κόρη έχουν μία απίστευτη σχέση. Είναι αυτοκόλλητες και πολλές φορές η παρουσιάστρια έχει αναφερθεί στη μαμά της και πόσο την έχει βοηθήσει με τα παιδιά.

Όσο για τη μεγάλη τους διαφορά; Η Ελένη έχει αναφέρει ότι η μαμά της λατρεύει το περπάτημα, ενώ εκείνη όχι και ακόμα και τις πιο κοντινές αποστάσεις τις κάνει με το αυτοκίνητο.

Οι ευχές της Ελένης Μενεγάκη για τα γενέθλια της μητέρας της

«Έχει τα γενεθλιάκια της η μανουλίτσα μου! Είναι στο δικό μας σπίτι ακόμα, γιατί κόβουμε μέρα παρά μέρα τούρτα», είπε χαρακτηριστικά η Ελένη και εξήγησε πώς από τη μία πλευρά ο Μάκης Παντζόπουλος, από την άλλη η κόρη τους Βαλέρια, αλλά και η Λάουρα, όπως και η γιαγιά της οικογένειας έχουν όλοι τους γενέθλια κοντά κοντά και δεν έχουν σταματήσει να σβήνουν τούρτες.

Να σας θυμίσουμε ότι η Ελένη είχε πει μέσα από την εκπομπή της για τη μαμά της:

«Όλοι κάποια στιγμή δε θέλουν να φύγουν από το σπίτι; Όσο καλά και να περνάνε. Είναι αυτό που λες ότι θέλω να έχω τον δικό μου μικρό χώρο. Δεν υπάρχει το γιατί αλλά δεν είναι έτσι όλοι. Εγώ θυμάμαι ότι το ονειρευόμουν, δεν το έκανα γρήγορα το να μείνω μόνη μου . Δε το είχα πει σε κανέναν όταν το είχα νοικιάσει για να φύγω. Το νοίκιασα, το έφτιαχνα σιγά σιγά. Δε το είχα πει σε κανέναν γιατί θυμάμαι τη μάνα μου να λέει τι σου έχουμε κάνει σε διαφωνίες. Δεν υπάρχει πιο αυτοκόλλητος άνθρωπος με τη μάνα του από μένα ακόμα και τώρα αλλά σε διαφωνίες που της έλεγα ότι θα φύγω τη θυμάμαι να λέει γιατί παιδάκι μου τι σου κάναμε, σου λέμε εμείς τίποτα; Δεν βγαίνεις;»!

Μάλιστα την εποχή του εγκλεισμού λόγου κορονοϊού, η μαμά της είχε πάει στην Κάρυστο με τον πατριό της και είχε αποκαλύψει η παρουσιάστρια πόσο της έλειπε: «Μιλάω μαζί της συνέχεια. Θέλω να δω τη φάτσα της παιδί μου. Μου λείπει η μαμά μου. Μια ζωή είμαι μαζί της. Τη ζητάνε τα παιδιά, τον παππού, τη γιαγιά της. Κάναμε γενέθλια, δεν είχαμε την κιθαρούλα να πούμε ένα τραγουδάκι. Δεν ξέρω αν μπορώ να πάω μέχρι εκεί. Μου λείπει, θέλω να δω το πρόσωπό της, θέλω να τη δω και εγώ. Ξέρουμε όμως όλοι πως αν τα κάνουμε αυτά που μας ζητάνε, θα τελειώσουμε πιο γρήγορα»!


Πηγή

Διαβάστε επίσης: