Πρωτοφανές περιστατικό στο Survivor: Δεν ολοκληρώνεται αγώνισμα λόγω τραυματισμών (vids)

February 1, 2023
Το αποψινό (2/2) επεισόδιο του Survivor All Star επιφυλάσσει μεγάλες ανατροπές καθώς στο αγώνισμα θα δούμε πράγματα που δεν έχουν ξανασυμβεί.

Το Survivor All Star μέχρι στιγμής δικαιώνει απόλυτα τον χαρακτηρισμό ότι είναι το απόλυτο παιχνίδι των ανατροπών. Ήδη πριν καλά καλά συμπληρωθεί ένας μήνας, δύο παίκτριες, οι Ασημίνα Χατζηανδρέου και Κατερίνα Δαλάκα αποβλήθηκαν από την παραγωγή επειδή χρησιμοποίησαν κινητό.


Διαφ.

Οι μεγάλες ανατροπές όμως συνεχίζονται καθώς όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Πρωινό μας» στον ΣΚΑΪ, αυτά που θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο δεν έχουν ξανασυμβεί στην ιστορία του Survivor.

Όπως μετέφερε ο ρεπόρτερ Νίκος Παρτσώλης, το αποψινό αγώνισμα επάθλου δεν πρόκειται να ολοκληρωθεί λόγω τραυματισμών. Οι παίκτες των δύο ομάδων θα μονομαχήσουν στο αγώνισμα δύναμης με τις τεράστιες μπατονέτες, αλλά η ένταση και οι τραυματισμοί δεν θα επιτρέψουν τη νικήτρια ομάδα να φτάσει στο δέκα. Κάτι που γίνεται για πρώτη φορά στην ιστορία του ριάλιτι επιβίωσης.

Αυτή όμως δεν θα είναι η μοναδική ανατροπή. Το αγώνισμα επάθλου με τις μπατονέτες θα ολοκληρωθεί με κάποιον τρόπο. Όμως η ομάδα που θα γευθεί τα πέντε κομμάτια πίτσα δεν θα είναι αυτή που θα κερδίσει. «Άλλη ομάδα θα κερδίσει και άλλη θα πάει στο έπαθλο», είπε ο ρεπόρτερ της εκπομπής του ΣΚΑΪ χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: