Εστιατόριο χρέωσε 24€ πελάτισσα για να κόψει την τούρτα των γενεθλίων της (vid)

February 1, 2023
Άναυδη έμεινε νεαρή κοπέλα, μόλις είδε τον λογαριασμό. Την είχαν χρεώσει 24€, επειδή της έκοψαν την τούρτα των γενεθλίων της.

Η αλήθεια είναι πως αρκετές φορές οι άνθρωποι αποφασίζουν να γιορτάσουν τα γενέθλια τους σε κάποιο εστιατόριο. Συνήθως κάποιος από τους φίλους του εορτάζων έχει συνεννοηθεί με τον υπεύθυνο του εστιατορίου, ώστε την κατάλληλη στιγμή να έρθει η τούρτα στο τραπέζι.


Διαφ.

Βέβαια στην προκειμένη περίπτωση, το εστιατόριο αποφάσισε να κάνει κάτι μοναδικό. Μια νεαρή κοπέλα ανέβασε στην πλατφόρμα του TikTok ένα βίντεο, στο οποίο μοιράστηκε την μοναδική της εμπειρία.

@vivala_blondiiie I didn’t know this was a thing?!? ????@BrazyBecca @Michelle Greene @Vanessa Valenbaer #ReadySetLift ♬ I try not to km.. – h

Όπως είναι ξεκάθαρο και στο βίντεο, η απόδειξη που ήρθε στα χέρια της κοπέλας έγραφε: «1 Cake Cut» (κόψιμο της τούρτας), για 25$. Μόλις αντίκρισε την απόδειξη, η κοπέλα πραγματικά σάστισε. Δεν ήξερε ότι υπάρχει κάτι τέτοιο, σχολίασε η ίδια.

Μετά από αυτό το περιστατικό, η ίδια απόφασισε να μοιραστεί την εμπειρία της και να προειδεάσει τους χρήστες του διαδικτύου, ώστε να γνωρίζουν ότι κάτι τέτοιο υπάρχει σαν μια «υπηρεσία», που μπορεί να προσφέρει ένα εστιατόριο.

Όπως ήταν φυσιολογικό, οι ακόλουθοι της έσπευσαν στα σχόλια του βίντεο, ώστε να τοποθετηθούν για αυτό το μοναδικό γεγονός. Αρκετοί ήταν αυτοί που το γνώριζαν ήδη, πως ισχύει αυτή η «υπηρεσία». Κάποιος έγραψε: «Αυτή είναι μια σωστή πολιτική, καθώς το εστιατόριο πρέπει να βγάλει καινούργια σερβίτσια και μετά να τα πλύνει. Επομένως είναι έξοδα, που πρέπει να καλυφθούν».

Αντιθέτως υπήρχαν και αυτοί που τοποθετήθηκαν ενάντια σε αυτή την πολιτική. «Εγώ δεν υπήρχε περίπτωση να αφήσω κάποιο φιλοδώρημα». Ενώ κάποιος άλλος σημείωσε: «Δούλεψα αρκετά χρόνια σε εστιατόρια, πρώτη φορά ακούω κάτι τέτοιο».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: