Στα ύψη η ψυχολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου: «Πιστεύει ότι θα είναι ξανά μαζί με τον Δακαλάκη», λέει συγκρατούμενή της

February 2, 2023

Στα ύψη η ψυχολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου: «Πιστεύει ότι θα είναι ξανά μαζί με τον Δακαλάκη», λέει συγκρατούμενή της


Διαφ.

Στην εκπομπή «Super Κατερίνα» μίλησε ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος αναφέρθηκε στην ψυχολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου, της 34χρονης μητέρας από την Πάτρα που δικάζεται για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της.Όπως ανέφερε ο συνήγορος υπεράσπισης της 34χρονης, η ίδια παρουσιάζει μια διαφορετική εικόνα, αρκετά πιο αισιόδοξη.

«Η ψυχολογία της είναι στα ύψη, είναι μια εντελώς διαφορετική εικόνα γιατί και η ίδια πλεόν αντιλαμβάνεται ότι τελειώνει το μαρτύριό της. Αυτό το δικαστήριο είναι οδηγός για όλη την υπόθεση. Ακούγοντας τους ισχυρισμούς μας νιώθει πλέον ότι την υπερασπίζονται εκτός του δικηγόρου της και επιστήμονες. Την είδατε κι εσείς, ήταν εντελώς διαφορετική.

Με ρώτησε γιατί ο Μάνος Δασκαλάκης λέει τόσα ψέματα, τι έχει να κερδίσει» είπε χαρακτηριστικά ο συνήγορός της μετά την πρώτη μέρα της δίκης και την κατάθεση Δασκαλάκη.

«Επειδή είναι μια γυναίκα ταλαιπωρημένη, αυτή η αλλαγή είναι πολύ σημαντική γι’ αυτήν», ήταν οι δηλώσεις του κ. Κούγιας στον Alpha.

Στην εκπομπή μίλησε και συγκρατούμενη της μητέρας.

«Είναι πολύ χαρούμενη μετά που γύρισε από το δικαστήριο. Είναι αισιόδοξη ότι θα αθωωθεί. Είναι λαλίστατη. Προσέχει τον εαυτό της. Τα έχει “πάρει” με τον πρώην σύζυγό της γιατί άλλαξε αυτά που έλεγε στην αρχή. Τεράστια αλλαγή. Στην αρχή δεν μίλαγε. Περιμένει την απόφαση ότι θα βγει. Μιλάει συνέχεια για τον κ. Δασκαλάκη. Πιστεύει ότι θα είναι ξανά με τον κύριο Δασκαλάκη. Μου έχει αναφέρει ότι είναι αθώα».

«Είχε το παράστημα του Λιγνάδη. Είναι η γραμμή Κούγια» ήταν το εύστοχο σχόλιο του Ανδρέα Μικρούτσικου.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: