Στα άκρα οι γονείς του Αναγνωστόπουλου: Πήγαν στην Αλόννησο & κάλεσαν την αστυνομία με αυτό που αντίκρισαν

February 2, 2023

Στα άκρα οι γονείς του Αναγνωστόπουλου: Πήγαν στην Αλόννησο & κάλεσαν την αστυνομία με αυτό που αντίκρισαν


Διαφ.

Οι σχέσεις των δυο οικογενειών της Καρολάιν Κράους και του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου παραμένουν τεταμένες,καθώς οι γονείς του Αναγνωστόπουλου κάλεσαν την αστυνομία για να καταγγείλουν παραβίαση των όρων επικοινωνίας όσον αφορά την μικρή Λυδία.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το ρεπορτάζ της εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1,

η μητέρα της Καρολάιν επέστρεψε στην Αλόννησο για λίγες ημέρες. Η Λυδία ωστόσο παρέμεινε στις Φιλιππίνες, στην αδελφή της Καρολάιν.

Φίλος της οικογένειας επιβεβαιώνει την άφιξη της Σουζάνας Κράουτς, προσθέτοντας ότι «το μόνο που την πικραίνει είναι που οι γονείς του Μπάμπη την τρέχουν στα δικαστήρια για να πάρουν το παιδί πίσω». Όπως ανέφερε το ίδιο πρόσωπο, στη γιαγιά της μικρής Λυδίας έγινε ένθερμη υποδοχή,

ενώ δεν είναι λίγοι αυτοί που συμφωνούν με την απομάκρυνση της μικρής από την οικογένεια του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

Από την πλευρά του, ο πατέρας της Καρολάιν, Ντέιβιντ Κράουτς, δήλωσε ότι «η Σουζάνα επέστρεψε στην Αλόννησο για μια σύντομη διαμονή, προκειμένου να τακτοποιήσει κάποιες διοικητικές λεπτομέρειες και θα επιστρέψει σύντομα στις Φιλιππίνες».

Οι γονείς του Αναγνωστόπουλου μετέβησαν στο νησί και κάλεσαν την αστυνομία

Όταν οι γονείς του Αναγνωστόπουλου και καταδικασμένου για τη δολοφονία της συζύγου του έμαθαν ότι η Σουζάνα Κράουτς έφτασε στην Αλόννησο, μετέβησαν στο νησί για να διαπιστώσουν αν είχε μαζί την εγγονή τους. Καθώς σύμφωνα και με την δικαστική απόφαση έχουν το δικαίωμα να τη βλέπουν τις τελευταίες πέντε ημέρες κάθε μήνα.

Έτσι πήγαν στο σπίτι με τους Όταν πήγαν στο σπίτι και σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες οι γονείς της Κάρολαιν δεν άνοιξαν καν την πόρτα και τους παρέπεμψαν στον δικηγόρο τους. Και οι οι γονείς του Αναγνωστόπουλου όταν διαπίστωσαν ότι η Λυδία δεν είναι μαζί της κάλεσαν την αστυνομία. Καθώς επίσης δεν θεωρούν ότι οι συνθήκες διαβίωσης της μικρής στις Φιλιππίνες δεν είναι οι κατάλληλες

Δείτε και το σχετικό βίντεο

Η αντίδραση από τους γονείς του Αναγνωστόπουλου σε όσα είπε ο Πατέρας της Καρολάιν.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: