“Η Κατερίνα Δαλάκα ήταν ένας λόγος που αποχώρησα από το Survivor”: Πρώην παίκτης αποκαλύπτει μετά την αποβολή

February 3, 2023

“Η Κατερίνα Δαλάκα ήταν ένας λόγος που αποχώρησα από το Survivor”: Πρώην παίκτης αποκαλύπτει μετά την αποβολή


Διαφ.

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης Βασίλης Σίμος προχώρησε σε αποκαλύψεις για την Κατερίνα Δαλάκα «Τα έβαλα με ό,τι καλύτερο είχε το πρότζεκτ εκείνη την περίοδο»Βασίλης Σίμος: Τα έβαλα με την Κατερίνα Δαλάκα

Ο Βασίλης Σίμος Με αφορμή την αποβολή της Κατερίνας Δαλάκα από το ριάλιτι επιβίωσης μαζί με την Ασημίνα Χατζηανδρέου αναφέρθηκε και στον λόγο που είχε αποχωρήσει ο ίδιος από το Survivor στο παρελθόν καθώς και στις που είχε στο παρελθόν, με την Κατερίνα Δαλάκα.

Αρχικά, μίλησε για τον Σπύρο Μαρτίκα και τη «λεκτική του επίθεση» στην Κατερίνα Δαλάκα, μετά την αποχώρησή της. «Ο Σπύρος προσπαθεί να πατήσει σε ένα μέρος του κόσμου που δεν συμπαθεί την Κατερίνα Δαλάκα και να τους πάρει μαζί του. Θυμάμαι, επειδή την έχω ζήσει κι εγώ την Κατερίνα, ότι είχαμε προστριβές,

τσακωμούς κι ήταν κι ένας λόγος που αποχώρησα τότε, από το παιχνίδι. Επειδή τα έβαλα με ό,τι καλύτερο είχε το πρότζεκτ εκείνη την περίοδο»

Η Κατερίνα Δαλάκα  είναι λογικό να έχει έναν εγωισμό παραπάνω

«Ήταν η καλύτερη παίκτρια και μπήκε για να τονώσει το παιχνίδι στο Ελλάδα-Τουρκία. Δεν μπορώ όμως, να αναιρέσω ότι η Κατερίνα είναι μια πάρα πολύ καλή παίκτρια. Εγώ τότε δεν μπορούσα να συμφωνήσω με το εγώ που είχε, ότι εγώ μπορώ να κάνω αυτό, αν τα βάλω με άνδρες κλπ. Εγώ έχω μάθει να είμαι πιο ομαδικός παίκτης. Η Κατερίνα επειδή κάνει ένα ατομικό άθλημα, είναι λογικό να έχει έναν εγωισμό παραπάνω», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Ενώ στην συνέχεια αναφέρθηκε και στην τότε ηλικία της, καθώς δεν βοηθούσε στη συνεννόηση. «Εμένα δεν μου άρεσε αυτός ο εγωισμός. Ήταν και μικρότερη σε ηλικία και σε κάποια πράγματα δεν τα βρίσκαμε. Αυτό όμως, δεν έχει να κάνει με το αν είναι καλή παίκτρια ή όχι»

Ενώ έκλεισε μιλώντας και για τον κανονισμό του κινητού, τον οποίο και παραβίασαν οι Ασημίνα Χατζηανδρέου και η Κατερίνα Δαλάκα. «Κι εμείς είχαμε πάρει κινητό τότε. Αυτά γίνονται. Έχει 100 άτομα παραγωγή. Εγώ πηδούσα το κοντέινερ για να πάω να πάρω μισό κοτόπουλο, την ώρα που έτρωγαν οι άνθρωποι που έφτιαχναν τις πίστες. Και το κινητό το είχαμε πάρει συνεννοημένοι 4-5 παίκτες, γιατί τους έλεγα ότι σίγουρα δεν κάνουμε τηλεθέαση».

Δείτε το βίντεο με όλα όσα είπε για την Κατερίνα Δαλάκα


Πηγή

Διαβάστε επίσης: