Ξόδεψε 40 εκατ. σε 8 χρόνια: Ο υπερτυχερός του Λόττο με τις πολυτελείς επενδύσεις, η απάτη & το τραγικό τέλος

February 3, 2023

Ξόδεψε 40 εκατ. σε 8 χρόνια: Ο υπερτυχερός του Λόττο με τις πολυτελείς επενδύσεις, η απάτη & το τραγικό τέλος


Διαφ.

Ο υπερτυχερός του Λόττο της Βρετανίας είχε κερδίσει το ασύλληπτο ποσό των 161 εκατομμυρίων λιρών.Ο νικητής που τα πήρε όλα κατάφερε και σπατάλησε 40 εκατ. λίρες σε 8 χρόνια καθώς Ξόδευε 100.000 τη βδομάδα

Ξόδεψε 40 εκατ. σε 8 χρόνια

Ο Κόλιν Βάιρ ο οποίος μετά από πολλές προσπάθειες κατάφερε να κερδίσει 161 εκατομμύρια λίρες το 2011, ξόδεψε περίπου 40 εκατομμύρια λίρες από τα κέρδη του πριν πεθάνει το 2019 από σηψαιμία και «οξεία νεφρική βλάβη».

Ο Βάιρ και η σύζυγός του Κριστίν, με την οποία χώρισε μερικά χρόνια μετά, αποτέλεσαν τότε τους νικητές του μεγαλύτερου επάθλου που κέρδισε ποτέ κανείς στο τζακ ποτ του EuroMillions. Τότε έγιναν οι μεγαλύτεροι νικητές του EuroMillions στην Ευρώπη,

αλλά έχασαν τον τίτλο όταν ένα ανώνυμο άτομο στην Ιταλία κέρδισε ένα τζάκποτ αξίας 193 εκατομμυρίων λιρών.

Πριν από το τυχερό του τζακ ποτ, ο Βάιρ είχε εργαστεί ως εικονολήπτης στον σκωτσέζικο ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο STV. Η πρώην σύζυγός του, Κριστίν εργαζόταν ως ψυχιατρική νοσοκόμα.

Σύμφωνα με την independent, η τεράστια περιουσία του Βάιρ επενδύθηκε σε πολυτελή ακίνητα,

αυτοκίνητα καθώς και τη δημιουργία φιλανθρωπικού καταπιστεύματος.

Το φιλανθρωπικό ίδρυμα του ζευγαριού, το «Weir Charitable Trust», έπεσε θύμα απάτης το 2015. Σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν η τρίτη φορά που οι Βάιρς γίνονταν στόχος απατεώνων μετά τη νίκη τους στη λοταρία το 2011.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: