Σοκ στο Survivor: Κόντεψε να πνιγεί ο Αναγνωστόπουλος, βούτηξαν στην πισίνα να τον βγάλουν και ξέσπασε σε κλάματα

February 3, 2023

Σοκ στο Survivor: Κόντεψε να πνιγεί ο Αναγνωστόπουλος, βούτηξαν στην πισίνα να τον βγάλουν και ξέσπασε σε κλάματα


Διαφ.

Ένα σοκαριστικό περιστατικό εκτυλίχθηκε στον στίβο μάχης του Survivor All Star, στο επεισόδιο της Πέμπτης, όταν παραλίγο να πνιγεί ο Κώστας Αναγνωστόπουλος.Σε μια από τις αναμετρίσεις ο Κώστας Αναγνωστόπουλος από την μπλε ομάδα ήρθε αντιμέτωπος με τον Γιώργο Κόρομι από την κόκκινη ομάδα. Αμέσως μετά την μάχη, όμως, ο μισθοφόρος των Μαχητών δεν μπόρεσε να επιπλεύσει πάνω στο νερό με αποτέλεσμα να σπεύσουν απευθείας με βουτιά τόσο ο Γιώργος Κόρομι όσο και οι Μάριος Πρίαμος, Στέλιος Χανταμπάκης και Νίκος Μπάρτζης για να τον πιάσουν και να τον σώσουν από έναν ενδεχόμενο πνιγμό.

Αμέσως οι συμπαίκτες του έβγαλαν τον Κώστα Αναγνωστόπουλο από την πισίνα ενώ έτρεξε στο σημείο και η γιατρός του Survivor All Star προκειμένου να του δώσει τις πρώτες βοήθειες. Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες από την απέναντι πλευρά, όπως ήταν λογικό, πάγωσαν εμπρός της εικόνας αυτής.

«Δεν ξέρω, απλά ήπια νερό και με έπιασε πανικός γιατί δεν γύρναγε κανένας» ομολόγησε ο παίκτης της μπλε ομάδας στη γιατρό για να ξεσπάσει, αμέσως μετά, σε λυγμούς στο έδαφος.

«Μετά από αυτή την επεισοδιακή αναμέτρηση, θέλω να ανακοινώσω ότι ο Κώστας είναι καλά, συνήλθε και βλέποντας προσεχτικά το ριπλέι και οι δυο παίκτες κατέληξαν μέσα στο νερό αλλά το χέρι του οποίου ακούμπησε πρώτο το νερό είναι του Κόρο» τόνισε, με τη σειρά του, ο παρουσιαστής του Survivor All Star.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: