Γιάννης Καλλιάνος: «Όποια γυναίκα γνώριζα, έλεγα ότι θα την παντρευτώ, πόνεσα πάρα πολλές φορές στη ζωή μου»

February 3, 2023

Γιάννης Καλλιάνος: «Όποια γυναίκα γνώριζα, έλεγα ότι θα την παντρευτώ, πόνεσα πάρα πολλές φορές στη ζωή μου»


Διαφ.

Καλεσμένος της Αθηναΐδας Νέγκα ήταν ο Γιάννης Καλλιάνος, στο Action 24. Μεταξύ άλλων, ο μετεωρολόγος του Mega και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας μίλησε για την προσωπική του ζωή, τον γιο του και τις γυναίκες.«Δεν έχω πλέον προσωπική ζωή. Είναι πάρα πολύ δύσκολο να βρεθεί ένα μικρό χρονικό διάστημα μέσα στη μέρα, ώστε να μπορέσω να αφοσιωθώ παραπάνω στο παιδί μου ή να κάνω κάτι που θέλω εγώ, δηλαδή ένα χόμπι. Δυστυχώς δεν υπάρχει ο χρόνος. Μετεωρολογία, πολιτικό γραφείο, Βουλή, νομοσχέδια, συζητήσεις, συνεντεύξεις, Mega, καιρός όλα αυτά νομίζω πως καταλαβαίνει ο καθένας ότι είναι δύσκολο να τα συνδυάσεις. Ευτυχώς ο κόσμος βλέπει όμως ότι με ό,τι καταπιάνομαι προσπαθώ να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό» είπε ο Γιάννης Καλλιάνος.

Ο Γιάννης Καλλιάνος μίλησε, επίσης, για τον γάμο και την πατρότητα. «Οι ευθύνες είναι πάρα πολύ μεγάλες από τη στιγμή που μπαίνει ένα παιδί στην οικογένεια. Άρα λοιπόν, περνάνε σε δεύτερη μοίρα οι βραδιές εκείνες όπου καθόσουν με τον σύντροφό σου και βλέπατε dvd στην τηλεόραση, του χάιδευες απαλά το μαλλί και του έλεγες πόσο τον αγαπάς. Τις ίδιες ώρες πλέον στη ζωή σου είναι ανάμεσά σας είναι ένα παιδί που παίρνει το ποτήρι και το πετάει στο πάτωμα. Το λέω χιουμοριστικά αυτό θέλοντας να δείξω ότι έχουν μπει άλλες υποχρεώσεις και προτεραιότητες ανάμεσα στο ζευγάρι (…) Παντρεύτηκα 42 χρονών, επειδή ήταν έγκυος η γυναίκα μου».

«Πολλές φορές στη ζωή μου στενοχωρήθηκα. Πολλές φορές στη ζωή μου πόνταρα, ότι “αυτή τη γυναίκα θα την παντρευτώ”. Πολλές φορές. 10-15 φορές. Ήμουν σχεσάκιας. Όποια γυναίκα γνώριζα, στο λύκειο, στο πανεπιστήμιο, στο μεταπτυχιακό, πάντα πίστευα ότι αυτή την κοπέλα που γνώριζα ήταν ό,τι καλύτερο μου έχει συμβεί και μάλλον θα οδηγηθώ σε γάμο. Πόνεσα πάρα πολλές φορές», εξομολογήθηκε στη συνέχεια.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: