Μπρους Γουίλις: Σεκιουριτάς και ντετέκτιβ ήταν ο ηθοποιός πριν «κατακτήσει» το Χόλιγουντ

February 2, 2023

Μπρους Γουίλις: Σεκιουριτάς και ντετέκτιβ ήταν ο ηθοποιός πριν «κατακτήσει» το Χόλιγουντ


Διαφ.

Η δουλειά του, ως ιδιωτικός ερευνητής, του έδωσε τα εφόδια, για να μπει το «πετσί του ρόλου» στις ταινίες «Moonlight» και «The Last Boy Scout»

Με τη διαθήκη του Μπρους Γουίλις που μονοπώλησε, πριν από λίγο καιρό, το ενδιαφέρον των μέσων μαζικής ενημέρωσης, μια νέα πληροφορία από το παρελθόν του ηθοποιού, έρχεται στο φως της δημοσιότητάς.Ο Χολιγουντιανός ηθοποιός έχει πλέον αποτραβηχτεί από τα εγκώσμια, αλλά εξακολουθεί να απασχολεί τα μέσα μαζικής ενημέρωσης με το πρόβλημα της υγείας του και προσφάτως προκάλεσε ποίκιλα σχόλια με την απόφαση του, να αφήσει από 1 εκατομμύριο δολάρια, στις κόρες που απέκτησε από τον γάμο του με την Ντέμι Μουρ, όταν η συνολική αξία της περιουσίας του αποτιμάται περίπου, στα 250 εκατομμύρια δολάρια.

Βέβαια, τα τελευταία δημοσιεύματα τον ήθελαν, να τροποποιεί εκ νέου τη διαθήκη του, διαγράφοντας οριστικά και αμετάκλητα το όνομα της Μουρ.

Σχεδόν έναν χρόνο, μετά την είδηση της αφασίας, που προκάλεσε την αναστάτωση και την ανησυχία πολλών θαυμαστών του Γουίλις για την υγεία του, ένα νέο δημοσίευμα έρχεται να αναδυθεί από το επαγγελματικό παρελθόν του Χολιγουντιανού ηθοποιού.

Αρκετές δεκαετίες μετά και έχοντας εμπλουτίσει ένα βιογραφικό γεμάτο επιτυχίες και έναν τραπεζικό λογαριασμό με πολλά εκατομμύρια, ο 67χρονος πλέον ηθοποιός, αποκαλύπτει πως στα νιάτα του, εργάζονταν σε εταιρεία σεκιούριτι.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Marca, ο Γουίλις στον πρότερο και εκτός Χόλιγουντ βίο του, προσέφερε τις υπηρεσίες του σε ένα πυρηνικό εργοστάσιο, ως υπεύθυνος ασφαλείας.

Ήταν μια από τις πρώτες του δουλειές στα μέσα της δεκαετίας του 1970 και ο πλέον διεθνούς φήμης ηθοποιός, «έχτιζε» σιωπηρά μία μεγάλη καριέρα στα σκοτεινά δωμάτια ενός εργοστάσιου.

Ύστερα, επήλθε μία σύντομη «θητεία» ως ντετέκτιβ, πριν πάρει την οριστική απόφαση να κάνει την επιδρομή του στο Χόλιγουντ. Μάλιστα, σύμφωνα με όσα αναφέρει η ισπανική εφημερίδα, αυτή η τελευταία του δουλειά, ως ιδιωτικός ερευνητής, ήταν που του έδωσε τα εφόδια, για να μπει το «πετσί του ρόλου» στις ταινίες «Moonlight» (1985) και «The Last Boy Scout» (1991).

Τα σχολικά χρόνια και το μπούλινγκ

Ο Μπρους Γουίλις κατά τα σχολικά του χρόνια αντιμετώπισε μπούλινγκ. Με βάση τις πληροφορίες, οι συμμαθητές του στο λύκειο τον αποκαλούσαν Μπακ-Μπακ, καθώς υπέφερε από τραυλισμό.

Όπως ο ίδιος ο Χολιγουντιανός σταρ έχει εξομολογηθεί σε συνεντεύξεις του, ξεπέρασε δύσκολα αυτές τις αναμνήσεις και τις εμπειρίες από τα σχολικά χρόνια, ενώ μάλιστα η αφασία, από την οποία πάσχει, ενδεχομένως να σχετίζεται με το γεγονός.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: