Η εντυπωσιακή ηθοποιός του σινεμά σε σπάνια εμφάνιση: Έτσι είναι η Χαριτίνη Καρόλου στα 77 της, μαγνήτισε τα βλέμματα

February 3, 2023

Η εντυπωσιακή ηθοποιός του σινεμά σε σπάνια εμφάνιση: Έτσι είναι η Χαριτίνη Καρόλου στα 77 της, μαγνήτισε τα βλέμματα


Διαφ.

Μία από τις σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις της πραγματοποίησε η Χαριτίνη Καρόλου, η οποία στα 77 της χρόνια έχει αποτραβηχτεί από τα «φώτα».



Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε σε εκδήλωση που έκανε το ΤΑΣΕΗ (Ταμείο Αλληλοβοήθειας του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών) και παραμένει κοκέτα!

Ο Χαριτίνη Καρόλου γεννήθηκε στην Κοζάνη και ήταν το μικρότερο από τα 8 παιδιά της οικογένειας. Ο πατέρας της ήταν δικαστικός και τη δεκαετία του ’50 πήρε μετάθεση στον Πειραιά, όπου πέρασε τα παιδικά της χρόνια.

Η ίδια σπούδασε στις δραματικές σχολές Θεάτρου Δημήτρη Ροντήρη και του Ωδείου Αθηνών, αποφοιτώντας το 1964.

Χαριτίνη Καρόλου

Η Χαριτίνη Καρόλου υπήρξε μία σπουδαία ηθοποιός ενώ ήταν αδελφική φίλης της Αλίκης Βουγιουκλάκη. Μάλιστα, είχαν παίξει μαζί στην ταινία «Πονηρό θηλυκό κατεργάρα γυναίκα» υποδυόμενες τις αντίζηλες, κάτι που βέβαια απείχε από την πραγματικότητα.

Τη θυμόμαστε από τους ρόλους της στις ταινίες «Πονηρό θηλυκό, κατεργάρα γυναίκα» στο πλευρό της Αλίκης Βουγιουκλάκη και από την ταινία «Οι σφαίρες δε γυρίζουν πίσω» του Φώσκολου.

Ήταν σύζυγος του σκηνοθέτη, Σούλη Γεωργιάδη, τον οποίο έχασε τον Ιανουάριο του 1997 και με τον οποίο δεν είχαν αποκτήσει παιδιά. Σήμερα, ζει στο Παγκράτι και πλέον κάνει επιλεκτικές δημόσιες εμφανίσεις.

Δείτε φωτογραφίες από τη σπάνια εμφάνισή της

Χαριτίνη Καρόλου

Χαριτίνη Καρόλου


Πηγή

Διαβάστε επίσης: