«Είχα ξεκαθαρίσει ότι είμαι αντίθετος»: Ο Δημήτρης Φιντιρίκος μιλά πρώτη φορά για την Κατερίνα Δαλάκα και το Survivor

February 3, 2023

«Είχα ξεκαθαρίσει ότι είμαι αντίθετος»: Ο Δημήτρης Φιντιρίκος μιλά πρώτη φορά για την Κατερίνα Δαλάκα και το Survivor


Διαφ.

Σπάει τη σιωπή του για πρώτη φορά ο πρώην σύντροφος της Κατερίνας Δαλάκα, Δημήτρης Φιντιρίκος, για τη συμμετοχή της στο Survivor All Star.Ο γνωστός επιχειρηματίας με δηλώσεις του στο «Πρωινό μας» στον ΣΚΑΪ ξεκαθάρισε πως από την αρχή ήταν αντίθετος με τη συμμετοχή της στο Survivor All Star.

«Μετά την απόφασή της να πάει στο παιχνίδι εγώ ήμουν αντίθετος, της το είχα ξεκαθαρίσει πριν ταξιδέψει και αυτό γιατί η γνώμη μου ήταν ότι είχε λάβει μέρος σε δύο παιχνίδια, είχε φτάσει και στα δύο στον τελικό, είχε κερδίσει το ένα και δεν είχε να αποδείξει τίποτα και σε κανέναν», ανέφερε αρχικά ο Δημήτρης Φιντιρίκος.

Για την παραβίαση των κανόνων και την αποβολή της Κατερίνας Δαλάκα, ο Δημήτρης Φιντιρίκος δήλωσε: «Από την στιγμή που δεν έχω επικοινωνία μαζί της και δεν γνωρίζω τι έχει γίνει ακριβώς, δεν μπορώ να εκφέρω καμία απολύτως γνώμη, γιατί από την στιγμή που δεν ήμουν εκεί και δεν έχω δει με τα μάτια μου, αλλά και ούτε και έχω ακούσει με τα αφτιά μου τι έχει γίνει ακριβώς, δεν μπορώ να ξέρω. Το σίγουρο είναι πως πρόκειται για ένα παιχνίδι το οποίο έχει κανόνες για όλους τους παίκτες και οι κανόνες πρέπει να τηρούνται στο έπακρο».

Και κατέληξε ο Δημήτρης Φιντιρίκος: «Ήθελα να ξεκαθαρίσω ότι εγώ ήμουν αντίθετος με τη συμμετοχή της στο παιχνίδι και, επειδή γράφτηκαν πολλά, φυσικά και δεν θα ανακατευόμουν με το τι γίνεται μέσα, ειδικά όταν δεν βρίσκομαι εκεί και όταν είναι ένα παιχνίδι το οποίο εμένα δεν με ενδιαφέρει καθόλου η εξέλιξή του, καθώς ζω στον αληθινό κόσμο και δίνω τους αγώνες μου έξω».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: