Κλεισμένη στο σπίτι η Άννα Μαρία μετά τον θάνατο του τέως Βασιλιά: Οι μοναδικοί άνθρωποι που τη βλέπουν

February 4, 2023

Κλεισμένη στο σπίτι η Άννα Μαρία μετά τον θάνατο του τέως Βασιλιά: Οι μοναδικοί άνθρωποι που τη βλέπουν


Διαφ.

Δύσκολες στιγμές περνάει η Άννα Μαρία μετά την απώλεια του επί 58 χρόνια συζύγου της, τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.Η 77χρονη ζει μόνη της στο διαμέρισμα της Βασιλίσσης Σοφίας, όπου διέμενε τον τελευταίο καιρό με τον έκπτωτο μονάρχη, καθώς λόγω των προβλημάτων υγείας του ήθελαν να βρίσκονται κοντά στο νοσοκομείο και έτσι έφυγαν από το Πόρτο Χέλι.

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, το διαμέρισμα στο Κολωνάκι δεν είναι δικό της αλλά είχε παραχωρηθεί στο ζευγάρι από γνωστή εφοπλιστική οικογένεια, με την οποία είχε πολύ στενούς δεσμούς.

Κατά τις ίδιες πηγές, οι μόνοι επισκέπτες που βλέπουν την Άννα – Μαρία σχεδόν καθημερινά είναι ο γιος της, Νικόλαος, ο οποίος μένει και ο ίδιος στην Ελλάδα αλλά και ο Φίλιππος, που πήγε στο Λονδίνο αλλά επέστρεψε γιατί θέλει να συμπαρασταθεί στη μητέρα του. Όπως επισημαίνει το ρεπορτάζ, η 77χρονη δεν βγαίνει από το σπίτι και δεν δέχεται κοσμικές επισκέψεις.


Μέχρι στιγμής, δεν έχει διευκρινιστεί αν υπάρχει περίπτωση να μετακομίσει στο εξωτερικό, με δεδομένο ότι έχει πολύ στενή σχέση με τις δύο αδερφές της, την πριγκίπισσα Βενεδίκτη και τη βασίλισσα Μαργαρίτα της Δανίας.

Άννα Μαρία: «Δεν ονειρεύτηκα ποτέ να παντρευτώ έναν Βασιλιά»

Το ζευγάρι είχε γνωριστεί το 1959 στη Δανία και αμέσως αναπτύχθηκε μεταξύ τους ένα τρυφερό αίσθημα, που εξελίχθηκε σε έρωτα.

Όταν έγιναν οι αρραβώνες τους, τον Ιανουάριο του 1963, η Άννα Μαρία είχε δηλώσει: «Δεν ονειρεύτηκα ποτέ να παντρευτώ έναν Βασιλιά. Ήθελα απλά να είμαι μία γυναίκα ευτυχισμένη με τον σύζυγό της. Ναι, αγαπώ εδώ και καιρό τον Κωνσταντίνο και εύχομαι ο χρόνος να μας επιτρέψει να ζήσουμε μερικά χρόνια όπως όλος ο κόσμος».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: