Νεκρή για 27 λεπτά: Ξύπνησε από βέβαιο θάνατο, έγραψε ένα σοκαριστικό μήνυμα και οι γιατροί μένουν έκπληκτοι

February 4, 2023

Νεκρή για 27 λεπτά: Ξύπνησε από βέβαιο θάνατο, έγραψε ένα σοκαριστικό μήνυμα και οι γιατροί μένουν έκπληκτοι


Διαφ.

Κλινικά νεκρή ήταν μία γυναίκα για 27 λεπτά και όταν συνήλθε, έγραψε ένα ανατριχιαστικό μήνυμα, σοκάροντας την οικογένειά της.Ειδικότερα, η Tina Hines ξύπνησε από κώμα και ζήτησε αμέσως ένα χαρτί και ένα μολύβι, προκειμένου να γράψει ότι είδε.

Η εν λόγω γυναίκα υπέστη καρδιακή ανακοπή τον Φεβρουάριο του 2018 και παρά τις προσπάθειες του συζύγου της, Brian, να την επαναφέρει, άφησε την τελευταία της πνοή.

Στο δρόμο για το νοσοκομείο, η Tina αναζωογονήθηκε έξι φορές από τους γιατρούς, όντας κλινικά νεκρή για 27 ολόκληρα λεπτά και αφού διασωληνώθηκε στο νοσοκομείο, τελικά ξύπνησε, ζητώντας αμέσως στυλό και χαρτί, ώστε να γράψει ένα μήνυμα για την οικογένειά της.

Το ανατριχιαστικό μήνυμα της γυναίκας που ήταν κλινικά νεκρή

Με ελάχιστα ευανάγνωστο γραφικό χαρακτήρα, η Τίνα έγραψε «είναι αληθινό» και όταν τη ρώτησαν τι ήταν πραγματικό, απλώς έγνεψε προς τα πάνω.

«Ήταν τόσο αληθινό, τα χρώματα ήταν τόσο ζωντανά», υπογράμμισε η Tina στο AZfamily.com.

Όπως περιέγραψε είδε μια φιγούρα που πίστευε ότι ήταν ο Ιησούς.

Όπως αναφέρουν μελέτες, ενώ οι περισσότεροι άνθρωποι δεν έχουν καμία ανάμνηση της περιόδου κατά την οποία ήταν τεχνικά νεκροί, περίπου το 10 έως 20 τοις εκατό έχουν κάποιου είδους οπτικά ή αισθητηριακά επεισόδια.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: