«Απατάει τους συντρόφους της και το παίζει κυρία»: Χριστουπούλου – Γραμμέλη έκραξαν τη Σολωμού μετά από όσα είπε

February 4, 2023

«Απατάει τους συντρόφους της και το παίζει κυρία»: Χριστουπούλου – Γραμμέλη έκραξαν τη Σολωμού μετά από όσα είπε


Διαφ.

Η Μαρία Σολωμού έκανε ένα podcast με θέμα την απιστία, ξεκαθαρίζοντας κάποιες δηλώσεις που έκανε σχετικά με τον διαχωρισμό των γυναικών σε «Α» και σε «Β», οι οποίες προκάλεσαν την αντίδραση της Έλενας Χριστοπούλου και της Αφροδίτης Γραμμέλη στο “Πρωινό μας”.Ο διαχωρισμός της Μαρίας Σολωμού σε γυναίκες “Α” και “Β”

Όπως υπογράμμισε η Μαρία Σολωμού «υπάρχουν δύο πράγματα που για μένα ξεχωρίζουν τους ανθρώπους, το μορφωτικό επίπεδο και η αισθητική. Αυτά τα δύο μπορούν να δημιουργήσουν status. Όταν είπα «Β» δεν εννοούσα ότι είναι χαζές, οι περισσότερες «Β» γυναίκες είναι πιο έξυπνες από εμάς, που θεωρούμαστε «Α». Η αισθητική και ο τρόπος που φέρεσαι είναι πάρα πολύ σημαντικό. Έχω γνωρίσει μορφωμένους βλάκες και αμόρφωτους έξυπνους».

Η σκληρή κριτική στη Μαρία Σολωμού

Το πρωί της Πέμπτης, η εκπομπή «Πρωινό Μας» πρόβαλε ένα απόσπασμα από το συγκεκριμένο podcast της ηθοποιού, με την Αφροδίτη Γραμμέλη να ξεσπάει, λέγοντας «και μια που λέμε για απάτη, δεν έχει σημασία αν είσαι ωραίος ή άσχημος. Όλοι το παθαίνουμε. Η ωραιότερη γυναίκα θα κερατωθεί. Είχα πει κάποτε ότι οι γυναίκες που επιλέγουν οι άντρες να κερατώσουν είναι «Β», δηλαδή «δεύτερες» και αυτό ίσως ακούστηκε περίεργα».

Και συμπλήρωσε η δημοσιογράφος «παιδιά πάμε καλά; Χωριζόμαστε σε Α και σε Β; Είμαστε σοβαρές; Δεν δέχομαι να με χωρίζουν σε κατηγορίες. Στη ζωή μου ποτέ δεν χώριζα τους ανθρώπους, τι πράγματα είναι αυτά; Δεν στήνω κανέναν στον τοίχο, ο καθένας είναι υπεύθυνος για αυτά που λέει. Διαφωνώ μαζί της κάθετα».

Από την πλευρά της, η Έλενα Χριστοπούλου «θεωρώ ότι κάθε γυναίκα περνάμε από όλα τα γράμματα της αλφαβήτου. Από το Α έως το Ω πάμε όλες. Κατά τη διάρκεια της ζωής μας όλες γινόμαστε όλα τα γράμματα. Και όταν λέω όλες μας, εννοώ όλες μας κρίνουμε και λέμε βάζει πολλά φίλτρα, είναι λαϊκιά, κερατώνει τον γκόμενό της και το παίζει κυρία. Καλό είναι τέτοιου νηπιακού επιπέδου συζητήσεις να μη γίνονται. Η Μαρία το έχασε για μένα».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: