Η Βαλαβάνη το παραδέχτηκε για τον Βασάλο: «Θα βαρεθείτε να με ακούτε να το λέω – Δεν θέλω να μπω στο Survivor»

February 4, 2023

Η Βαλαβάνη το παραδέχτηκε για τον Βασάλο: «Θα βαρεθείτε να με ακούτε να το λέω – Δεν θέλω να μπω στο Survivor»


Διαφ.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Super Κατερίνα», μίλησε για το Survivor All Star, τις εξελίξεις, την πρόωρη αποχώρησή της και τον νικητή που θέλει.Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη δεν θα επέστρεφε στο Survivor All Star

Όπως υπογράμμισε η 35χρονη «δεν θα ήθελα να μιλήσω για τα προσωπικά των άλλων, όπως εγώ δεν θέλω να μιλάνε για τα δικά μου προσωπικά. Δεν θα ήθελα να ξαναμπώ στο Survivor με αυτές τις συνθήκες. Από τη στιγμή που έφυγα από ψηφοφορία κοινού, δεν το θεωρώ σωστό. Ο κόσμος ψήφισε για να βγω».

Η επιθυμία της Ευρυδίκης Βαλαβάνη να κερδίσει ο Κωνσταντίνος Βασάλος το Survivor All Star

Όσον αφορά τις εξελίξεις, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη επεσήμανε ότι «εγώ αλλιώς έζησα το Survivor και αλλιώς είναι φέτος. Δεν έχω θέση στην ίντριγκα, στους τσακωμούς και για αυτό κρατήθηκα πίσω. Δεν με αντιπροσωπεύει αυτό. Υπάρχουν άτομα που δεν θα έκανα παρέα έξω. Αλλιώς φέρονταν με ανοιχτές κάμερες και αλλιώς με κλειστές. Θα βαρεθείτε να με ακούτε πως θέλω να κερδίσει ο Βασάλος. Είναι δυνατός και έχει αντοχές να φτάσει μακριά. Δεν θέλω να μιλήσω για τα προσωπικά μου, κρατάμε κοινή στάση με τον Κωνσταντίνο».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: