Ούτε μπότοξ, ούτε πλαστική: Αυτό έκανε η Αγγελική Δαλιάνη στο πρόσωπό της και δείχνει 10 χρόνια νεότερη

February 4, 2023

Ούτε μπότοξ, ούτε πλαστική: Αυτό έκανε η Αγγελική Δαλιάνη στο πρόσωπό της και δείχνει 10 χρόνια νεότερη


Διαφ.

Η Αγγελική Δαλιάνη είναι μία γυναίκα που της αρέσει να περιποιείται την εμφάνισή της, γι’ αυτό αποφάσισε να κάνει βελονισμό στο πρόσωπό της.Το λαμπερό και φρέσκο πρόσωπο της Αγγελικής Δαλιάνη

Η 43χρονη ηθοποιός, εκτός από το καλλίγραμμο κορμί που διαθέτει, αποτέλεσμα σωστής διατροφής, έχει ένα λαμπερό και φρέσκο πρόσωπο.

Μάλιστα, δεν έχει κανένα πρόβλημα να ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ και να αποκαλύψει μερικές θεραπείες που κάνει.

Έτσι, πρόσφατα, η Αγγελική Δαλιάνη μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, έδειξε τη στιγμή που έκανε βελονισμό στο πρόσωπό της.

Βελονισμό στο πρόσωπο έκανε η Αγγελική Δαλιάνη

«Ο βελονισμός είναι μια φυσική αισθητική θεραπεία, που σταθεροποιεί και συσφίγγει το δέρμα με μεγάλο αποτέλεσμα», υπογράμμισε η ηθοποιός.

Αγγελική Δαλιλάνη βελονισμός

Ο βελονισμός είναι μια φυσική μέθοδος θεραπείας που γίνεται με την τοποθέτηση πολύ λεπτών βελονών στο δέρμα και ξεκίνησε πριν 4000 χρόνια στην Κίνα.

Βοηθά το δέρμα να φαίνεται νεότερο, πιο λείο και υγιές και σε αντίθεση με τις ενέσιμες μεθόδους, ο βελονισμός του προσώπου αντιμετωπίζει όχι μόνο σημάδια γήρανσης, αλλά και τη γενική υγεία του δέρματος.

Δεν πρόκειται για μια γρήγορη καλυπτική λύση, αφού το επίκεντρο είναι η δημιουργία μακροπρόθεσμων αλλαγών στην υγεία του δέρματος και του σώματός και όχι βραχυπρόθεσμων γρήγορων διορθώσεων.

Η συγκεκριμένη διαδικασία μπορεί να βοηθήσει στο μέτωπο, στις λεπτές γραμμές γύρω από το πρόσωπο και στις ουλές προσώπου, στα οποία εμφανίζονται συνήθως σημάδια γήρανσης.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: