Γερμανού για μπούλινγκ σε «Ντόντο»: «Αν μας βλέπει η κυρία που το έκανε να μην μας ξαναδεί, δεν θέλουμε» (vid)

February 3, 2023
Η παρουσιάστρια δεν μάσησε τα λόγια της και εξέφρασε την άποψή της για το απαράδεκτο περιστατικό.

Στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού σχολιάστηκε το περιστατικό με το μπούλινγκ που δέχτηκε ο Λευτέρης Κοκογιαννάκης, ο ηθοποιός της σειράς «Κομάντα και Δράκοι».



Ο νεαρός εργάζεται σ’ ένα βιβλιοπωλείο στα Χανιά και μια κυρία αρνήθηκε να εξυπηρετηθεί από εκείνον επειδή είναι ΑμεΑ. Μάλιστα ζήτησε να δει τον ιδιοκτήτη του βιβλιοπωλείου, ο οποίος υπερασπίστηκε τον Λευτέρη Κοκογιαννάκη και την έδιωξε.

Κοκογιαννάκης: «Δεν κρατάω κακία σε κανέναν»

Το περιστατικό το γνωστοποίησε η αδερφή του ηθοποιού και μάλιστα ο ίδιος μίλησε στην εκπομπή του Alpha «Καλύτερα δεν γίνεται» τονίζοντας πως: «Δεν είναι ό,τι καλύτερο να συμβαίνει κάτι τέτοιο, στον χώρο της εργασίας που τόσο αγαπάς, ένιωσα άβολα και στεναχωρήθηκα. Ο ιδιοκτήτης με υπερασπίστηκε και με το παραπάνω, είναι ένας υπέροχος άνθρωπος. Τον ευχαριστώ πάρα πολύ γι’ αυτό. Η εν λόγω κυρία εξέφρασε κάτι άσχημο για το πρόσωπό μου, όχι μόνο όμως για το πρόσωπό μου αλλά και για όποιο άτομο θα ήταν στη θέση μου. Δεν κρατάω κακία σε κανέναν. Το μήνυμα που θέλω να περάσω είναι ότι δεν υπάρχουν διαφορετικοί άνθρωποι, ο κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός».

Γερμανού: «Να μην μας ξαναδεί η κυρία αυτή»

Η παρουσιάστρια, μετά τις δηλώσεις του ηθοποιού σχολίασε το γεγονός και μεταξύ άλλων ανέφερε: «Αυτή ήταν η απάντηση του Λευτέρη. Ένα τόσο γλυκό πλάσμα -επειδή τον γνωρίζω μέσα από τα social media που είμαστε φίλοι- δεν περίμενα κάτι λιγότερο. Λευτέρη μου συνέχισε να κάνεις την δουλειά σου, στο βιβλιοπωλείο, στο θέατρο, στο σινεμά, στην τηλεόραση, γιατί στο “Κομάντα και δράκοι” ήταν καταπληκτικός ως “Ντόντο”. Θα μου επιτρέψετε, ίσως λίγο υπερβαίνω τώρα κάποια όρια, αλλά ποιος με σταμάτησε ποτέ από τον παρορμητισμό μου; Αν μας βλέπει η κυρία αυτή, η οποία είναι υπεύθυνη για το περιστατικό αυτό και η οποία έκανε τον Λευτέρη μας να αισθανθεί τόσο άσχημα, θέλω μόνο να της πω ένα πράγμα. Μη μας ξαναδείτε, αυτό μόνο, δεν θέλουμε τηλεθεατές σαν εσάς».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: