«Διαβολάκος» έκανε χουνέρι στον μπαμπά του: Παρήγγειλε πίτσες και παγωτά 1.000 δολαρίων από το τηλέφωνό του (vid)

February 3, 2023
Ένας 6χρονος στις ΗΠΑ κόντεψε να… στείλει στο νοσοκομείο τον πατέρα του, όταν του πήρε το κινητό και άρχισε να αγοράζει ότι έβρισκε.

Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε έναν πατέρα στο Μίσιγκαν των ΗΠΑ, όταν έκανε το λάθος να δώσει στον 6χρονο γιο του Μέισον το κινητό του τηλέφωνο για να παίξει. Όταν διαπίστωσε ότι ο μικρός είχε κάνει παραγγελίες φαγητών αξίας 1.000 δολαρίων ήταν πλέον αργά.



Σύμφωνα με το BBC, λίγη ώρα αφού ο Μέισον πήρε στα χέρια του το κινητό του μπαμπά του, άρχισαν να καταφθάνουν στο σπίτι πίτσες, πιάτα με γαρίδες, σάντουιτς, παγωτά και πολλά άλλα.

«Του έδωσα το κινητό μου τηλέφωνο για να παίξει και δεν έδωσα ιδιαίτερη σημασία. Ξαφνικά άρχισαν να καταφθάνουν στο σπίτι διανομείς, ο ένας μετά τον άλλον, ενώ η τράπεζα με ενημέρωσε με sms πως πλήρωσα το ποσό των 439 δολαρίων μόνο για τις πίτσες», δήλωσε στο BBC ο πατέρας του εξάχρονου.

Οι γονείς του μικρού αγοριού αποφάσισαν να του πάρουν από τον κουμπαρά όλα του τα χρήματα προκειμένου να του δώσουν ένα μάθημα για την σπατάλη των χρημάτων.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: