«Άναψε» φωτιές στο Survivor ο μισθοφόρος: Η ανάρτηση όλο νόημα και η άρνηση να δώσει συνέντευξη στον ΣΚΑΪ (vid)

February 3, 2023
Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος γνωστός και ως μισθοφόρος αποχώρησε εκνευρισμένος και πικραμένος από το Survivor All Star.

Μυστήριο επικρατεί με τον Κώστα Αναγνωστόπουλο, τον γνωστό και ως μισθοφόρο, ο οποίος αποχώρησε το βράδυ της Πέμπτης (2/2) από το Survivor All Star. Στο άκουσμα του ονόματός του από τον Γιώργο Λιανό όλοι «πάγωσαν», ενώ όταν ο παρουσιαστής του ζήτησε το σχόλιό του, εκείνος είπε ότι δεν θέλει να πει το παραμικρό.


Διαφ.

Μάλιστα, αποχώρησε από το Συμβούλιο του Νησιού χωρίς να χαιρετήσει κανέναν συμπαίκτη του. «Δεν θέλω να πω κάτι. Θέλω να πάρω τη δάδα μου και να φύγω» αρκέστηκε να πει ο παίκτης της Μπλε ομάδας, όταν ρωτήθηκε από τον Γιώργο Λιανό για τα συναισθήματά του τώρα που αποχωρεί από το Survivor.

Λίγες ώρες αργότερα, ο μισθοφόρος έκανε ένα story στον λογαριασμό του στο Instagram εξαπολύοντας τα βέλη του προς όλες τις κατευθύνσεις. Συγκεκριμένα, το βράδυ της Παρασκευής (3/2) ο Κώστας Αναγνωστόπουλος ανέβασε μια φωτογραφία από το γνωστό τσίρκο Medrano και βάζοντας tag «Δομινικανή Δημοκρατία».

Medrano

Σύμφωνα μάλιστα με την εκπομπή Open Weekend, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος δεν είναι μόνο έξαλλος με την παραγωγή του Survivor, αλλά και με το κανάλι του ΣΚΑΪ. Ο ίδιος θεωρεί ότι αδικήθηκε από το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας και αρχικά αρνήθηκε να δώσει συνέντευξη μέσω Skype στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και στη συνέχεια στην αντίστοιχη της Μαρίας Μπακοδήμου.

Σύμφωνα με την εκπομπή, ο μισθοφόρος αρνείται να μιλήσει σε οποιαδήποτε εκπομπή του ΣΚΑΪ. Ο Λάμπος Κωνσταντάρας πάντως, μέλος του πάνελ του Open Weekend και πρώην παίκτης του Survivor, ξεκαθάρισε ότι η σύμβαση που έχουν υπογράψει Διάσημοι και Μαχητές, αναφέρει πως ο κάθε παίκτης που αποχωρεί οφείλει να βγει μέσα σε έξι μήνες σε 4 ή 5 εκπομπές του ΣΚΑΪ. Δεν τον υποχρεώνει δηλαδή να μιλήσει αμέσως.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: