Παρασκήνιο και πιέσεις στον Παύλο Γλύξμπουργκ για κάθοδο στην πολιτική – Η επιστολή που θα λάβει

February 5, 2023

Παρασκήνιο και πιέσεις στον Παύλο Γλύξμπουργκ για κάθοδο στην πολιτική – Η επιστολή που θα λάβει


Διαφ.

Πολύ κοντά στην πολιτική βρίσκεται ο Παύλος, ο οποίος το τελευταίο διάστημα δέχεται έντονες προτροπές να ασχοληθεί με τα κοινά της χώρας.Οι συζητήσεις για την αγορά ακινήτου στην Ηρώδου Αττικού αλλά και στις Σπέτσες πληθαίνουν, ενώ πολλοί εισηγούνται στον Παύλο να κατέβει στην πολιτική.

Ο υπεύθυνος των εκδόσεων «Στέμμα», Κωνσταντίνος Λουκάς, λέει ότι την ερχόμενη Κυριακή θα στείλει προσωπική επιστολή στον μεγαλύτερο γιο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, μέσα από την οποία θα τον ενημερώνει για την ισχυρή θέληση, όπως τονίζει, μιας σειράς ανθρώπων, που ευελπιστούν είτε να δουν τον ίδιο τον Παύλο να αναμειγνύεται με τα πολιτικά στην Ελλάδα, είτε να δώσει το χρίσμα για τη δημιουργία ενός νέου πολιτικού φορέα, χωρίς ο ίδιος να συμμετάσχει.

«Ο Παύλος να μπει επικεφαλής ενός κόμματος ή ο Νικόλαος. Ή να έδιναν έγκριση σε κάποιον να ηγηθεί ενός κόμματος».

Όπως λέει ο κ. Λουκάς, το στενό περιβάλλον του Παύλου ενημερώνεται διαρκώς για τα όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα, αλλά όλοι παραπέμπουν στον ίδιο, που θα πάρει την τελική του απόφαση.

«Θεωρώ ότι με τη δημιουργία ενός κόμματος θα μπορούσε να δημιουργηθεί ένας μοχλός πίεσης για τον σεβασμό της ιστορικότητας. Το ότι θα στείλω μια επιστολή, δε σημαίνει κάτι. Το κάνω συχνά για να διαφωνώ ή να συμφωνώ με κάποια πράγματα ή για κάτι το οποίο σκέφτομαι ότι θα μπορούσε να γίνει».

Και συμπληρώνει: «Η επιστολή θα συγκεντρώνει και το τι έχω εισπράξει από τον κόσμο, από σωματεία, από πανεπιστημιακούς καθηγητές. Θα αφορά ένα σύνολο εντυπώσεων του κόσμου».

Καλά πληροφορημένες πηγές ξεκαθαρίζουν στο LIVE NEWS πως το ενδιαφέρον για αγορά ακινήτου στην Αθήνα, δεν πρέπει να οδηγεί σε δεύτερες σκέψεις.


Δε θα επιστρέψουν στην Ελλάδα Παύλος και Μαρί Σαντάλ

28 χρόνια μετά από τις δηλώσεις για την επιστροφή τους στην Ελλάδα, λίγο πριν το γάμο τους στο Λονδίνο, Παύλος και Μαρί Σαντάλ μπορούν να επιστρέψουν στην Ελλάδα μόνιμα, αλλά όπως φαίνεται κάτι τέτοιο δε θα συμβεί.

Το ακίνητο που ψάχνουν θα εξυπηρετεί τις ανάγκες τους όταν επισκέπτονται την Ελλάδα και φυσικά αυτό θα πρέπει να πληροί τις προδιαγραφές της οικογένειας.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: