«Μετρούσαμε τα λεφτά για να πάρουμε γάλα»: Κατάθεση ψυχής από τη Λένα Μαντά για τα δύσκολα χρόνια που βίωσε

February 5, 2023

«Μετρούσαμε τα λεφτά για να πάρουμε γάλα»: Κατάθεση ψυχής από τη Λένα Μαντά για τα δύσκολα χρόνια που βίωσε


Διαφ.

Τις σκληρές οικονομικές συνθήκες που βίωσε με την οικογένειά της εξομολογήθηκε η Λένα Μαντά μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day».«Είμαι της γενιάς που είχαμε την κατήχηση ότι πρέπει να παντρευτείς, να κάνεις οικογένεια, ένα πράγμα μόνο δεν μας έμαθαν, να μάθουμε πώς να είμαστε ευτυχισμένοι. Οπότε ακολούθησα τον δρόμο γάμος, παιδιά, οικογένεια. Αυτό το πρότυπο όμως δεν πέτυχε στα παιδιά μου. Ο γιος μου παντρεύτηκε και χώρισε, η κόρη μου αρραβωνιάστηκε και χώρισε. Αυτά τα λάθη τα χρεώθηκα εγώ. Εγώ δεν πήγα σε ψυχολόγο αλλά πήγε η κόρη μου», είπε αρχικά η Λένα Μαντά.

Και συνέχισε: «Πήγα στον ψυχολόγο γιατί στέγνωσα, η ψυχή μου ήταν σαν παξιμάδι. Θεωρώ ότι ήταν ό,τι καλύτερο μου έχει συμβεί».


«Έχω κάνει παρουσιάσεις με 40 πυρετό, έχω κάνει παρουσιάσεις με χημειοθεραπείες, αλλά δεν με νοιάζει γιατί το αγαπάω. Έχω βγάλει χρήματα από την δουλειά μου, θα πέσει φωτιά να με κάψει αν πω το αντίθετο», πρόσθεσε η συγγραφέας.

Για τις οικονομικές δυσκολίες που έχει βιώσει, η Λένα Μαντά εξομολογήθηκε: «Έχουμε περάσει δύσκολα οικονομικά, μετρούσαμε τα λεφτά για να πάρουμε ένα γάλα στα παιδιά μας, χρέη πολλά. Ο γιος μου μια φορά ήρθε σπίτι κλαίγοντας γιατί είχε σκισμένα παπούτσια, πρέπει να ήταν 12 ετών. Τα παιδιά μου δεν πήγαν ποτέ σινεμά, δεν πήγαν ποτέ θέατρο. Έχω κάνει αιματηρές οικονομίες για να βγούμε με τα παιδιά και να πάρουμε ένα παγωτό.

Εκείνη τη στιγμή περνάει ένας πλανόδιος και παίρνω ένα λαχείο και κερδίζω 11.000 δραχμές, τα παιδιά έτρεμαν από την χαρά τους. Πήγαμε για φαγητό, πήγαμε στον κινηματογράφο και δεν ξεχνάω τίποτα από εκείνη την εποχή. Πιστεύω ότι όλα αυτά μας έδεσαν σαν οικογένεια».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: