Πελώριο, πιο πολυτελές από 5στερο ξενοδοχείο: Το νέο σπίτι του 67χρονου Γιάννη Κούστα & της 30χρονης συζύγου του

February 5, 2023

Πελώριο, πιο πολυτελές από 5στερο ξενοδοχείο: Το νέο σπίτι του 67χρονου Γιάννη Κούστα & της 30χρονης συζύγου του


Διαφ.

Οι Γιάννης και Δήμητρα Κούστα, οι οποίοι έχουν δημιουργήσει μία υπέροχη οικογένεια, αγόρασαν ένα υπερπολυτελές σπίτι, περίπου 3.000 τ.μ.



Ειδικότερα, στο σπίτι, που εκτείνεται σε ένα οικόπεδο περίπου 7.000 τετραγωνικών μέτρων, τον αγιασμό τέλεσε ο αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος, παρουσία λίγων και εκλεκτών προσκεκλημένων.

Στον αγιασμό, η οικοδέσποινα ήταν ντυμένη απλά και κομψά, φορώντας ένα μίνι λευκό shirt dress, με μια κασμιρένια ασπρόμαυρη ζακέτα και τις χαρακτηριστικές χαμηλοτάκουνες Chanel γόβες, στον κλασικό συνδυασμό μπεζ και μαύρου, ενώ την εμφάνιση συμπλήρωναν σκουλαρίκια και ένας χαλαρός, χαμηλός κότσος σινιόν.

Από την πλευρά του, ο οικοδεσπότης φορούσε ανοιχτόχρωμο γκρι κοστούμι με λευκό πουκάμισο, χωρίς γραβάτα και μαύρα δετά παπούτσια.

Το σπίτι βρίσκεται στη Βουλιαγμένη, στο βουνό, πλήρως ενσωματωμένη με το περιβάλλον και με υλικά σε γήινους τόνους.

Πως ήθελαν το σπίτι τους οι Γιάννης και Δήμητρα Κούστα

Οι Γιάννης και Δήμητρα Κούστα, από την πρώτη στιγμή, ήθελαν να χτιστεί το νέο τους σπίτι μακριά από τον αστικό ιστό, να είναι φιλικό προς το περιβάλλον, με άπλετο φως και με θέα στη θάλασσα.

Το υδάτινο στοιχείο τραβάει τα βλέμματα στο σπίτι με τις λιτές, σχεδόν «αυστηρές» γραμμές, καθώς, όχι μόνο έχει μια μεγάλη πισίνα, αλλά και μικρές τεχνητές λίμνες.

Επιπλέον δεν λείπει το πράσινο, με θάμνους, δένδρα και γκαζόν, που θυμίζει κάτι από Ιαπωνία, ενώ το γεωμετρικά συμμετρικό οίκημα έχει παντού τζαμαρίες και ειδικές κατασκευές, που επιτρέπουν να μπαίνει άπλετο το φως.

Στον εξωτερικό χώρο, ξεχωρίζει η τεράστια πισίνα με τις πολλές λευκές ξαπλώστρες σε ζεύγη και τα άνετα σαλόνια κήπου, επίσης λευκά, ενώ στο εσωτερικό του σπιτιού, ξεχωρίζουν οι καναπέδες και οι πολυθρόνες, τα πολυτελή έργα τέχνης, οι καθρέφτες, τα τζάκια κι ένα λευκό πιάνο, με τα γήινα χρώματα να κυριαρχούν, με διαχρονικό ξύλο στο πάτωμα.

Τα ευχάριστα νέα για το νέο σπίτι, οι Γιάννης και Δήμητρα Κούστα μοιράστηκαν με τους αγαπημένους τους φίλους τις ημέρες των γιορτών, λίγες ημέρες μετά την Πρωτοχρονιά, στο νησί της Καραϊβικής St Barts (Saint-Barthélemy).

Ανάμεσά τους και οι κουμπάροι τους, Δημήτρης με την Αρετή Δαλακούρα, που γιόρτασαν τα 26 χρόνια γάμου και τα 30 χρόνια γνωριμίας τους, με ένα υπέροχο πάρτι.

Το ανάκτορο των Γιάννη και Δήμητρας Κούστα

Γιάννης και Δήμητρα Κούστα σπίτι

Γιάννης και Δήμητρα Κούστα σπίτι

Γιάννης και Δήμητρα Κούστα σπίτι


Πηγή

Διαβάστε επίσης: