«Είναι αηδία τα 120 κιλά, εάν βάλω άλλα 10 θα με χτυπήσει στην καρδιά»: Η μεγάλη μάχη της Σοφίας Βογιατζάκη

February 5, 2023

«Είναι αηδία τα 120 κιλά, εάν βάλω άλλα 10 θα με χτυπήσει στην καρδιά»: Η μεγάλη μάχη της Σοφίας Βογιατζάκη


Διαφ.

Μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Σοφία Βογιατζάκη στην εκπομπή «Dot», αναφερόμενη μεταξύ άλλων στα κιλά της.Μιλώντας για τα παραπανίσια κιλά και την έλλειψη μέτρου, η ηθοποιός ξεκαθάρισε: «Δεν μου αρέσει καθόλου στους ανθρώπους η αμετροέπεια, η επιπολαιότητα και η αδικία. Και το λέω εγώ που έχω παραπάνω βάρος και το παλεύω ακόμη. Έχω χάσει τον μπούσουλα. Σαφώς νομιμοποιούμε στο να αισθάνομαι καλά στα παραπανίσια κιλά μου εάν η υγεία μου είναι καλά, αλλά δεν νομιμοποιούμε στο όνομα κανενός diversity και να πούμε γίνετε όλοι χοντροί και είμαστε χαρούμενοι. Δεν μπορώ να πω ότι θα βγαίνω και θα υπερθεματίζω και θα λέω ότι πρέπει να είμαστε 120 κιλά και να το χειροκροτώ. Είναι αηδία, γιατί εάν βάλω άλλα 10 κιλά θα με χτυπήσει στα γόνατα, στην καρδιά. Εγώ αισθάνομαι καλά σε όλες τις συνθήκες. Το να με αγαπήσω εμένα δεν εξαρτάται από το πώς είμαι».


Μιλώντας για τα μαθήματα που της έχει δώσει η ζωή, η Σοφία Βογιατζάκη είπε: «Από όλα τα μαθήματα που μου έχει δώσει η ζωή, είτε είναι καλό είτε κακό, κρατάω το καλό και δεν έχω αφήσει να γράψει αρνητικά στην ψυχή μου και να μου δημιουργήσει μπλοκάρισμα και να μου δημιουργήσει φόβο ή τσίτωμα ή κόμπλεξ. Από νωρίς κατάλαβα ότι είμαι ένας άνθρωπος που ήρθε στη ζωή να παίρνω και να δίνω αγάπη. Οτιδήποτε συμβαίνει στη ζωή μου που θα μου αφαιρέσει τη χαρά και την αγάπη της ζωής, απομακρύνω ή απομακρύνομαι εγώ».

Σοφία Βογιατζάκη: Το ενδεχόμενο τηλεοπτικής συμμετοχής

Όσον αφορά στο ενδεχόμενο της συμμετοχής της σε κάποια τηλεοπτική εκπομπή ή στο J2US, απάντησε: «Αν ήμουν σε μία ωραία παρέα, σε μία ωραία συνθήκη, θα έκανα ξανά εκπομπή. Έμαθα πράγματα από τον Γρηγόρη που με έκαναν να προχωρήσω. Μπορεί να πήγαινα στο J2US με συγκεκριμένες συνθήκες ως διαγωνιζόμενη. Εάν ήμουν με έναν άνθρωπο τραγουδιστή coach να έχουμε χημεία, να περνάω ωραία, φυσικά και θα πήγαινα».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: